HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, October 15, 2010

kelas sudah tamat !! :)

smlm, 14/10/2010, sesi pembelajaran bg student uitm sesi julai-n0v 2010 telah p0n tamat.
alhamdulillah. mggu dpan bermulanya study week. 1mggu k0t. tak tahu nk buat ape dlm bilik.
nampaknya kena menghadap buku laa slme 1mggu ni.

but, f0r the time being, rsenye aku akan menghadap lapt0p dulu.
haha. puaskan diri dulu ngn smue ni. :)
test and quiz, smuenye da abes. alhamdulillah.

and guess what ?? quiz acc0unt smlm, i g0t full mark. 20 over 20.
once again, alhamdulillah. pr0ud of myself. hehe.
pd hal mlm tuu td0 awal and baca mcm tuu je. tp ssblm tuu aku da buat byk latihan, okay.

sbb tuu smlm dpt buat. hepi sgt sgt. aku harap, kl0 b0le, semester ni nk dpt 4 flat.
INSYAALLAH. AMIN !!
tlg laa d0akan aku ye. and untuk dak dak pmpn ACD3AD, i'm g0nna miss all 0f u.
h0pe t0 see u guys next semester. i l0ve all 0f u. :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: