HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, October 10, 2010

minggu terakhir kuliah.. :)

suka sgt sgt dgn tajuk ni. mggu ni merupakan mggu terakhir kuliah bg student uitm sesi Julai-November 2010.
haha. suka sgt. tp yg tak sukanya apabila kena menghadapi final exam starting on this 27th oct0ber. ohhh. n0. i mggu je lg.

mggu depan study week. s0, ada yg akan blek ke umah. ada yg ddk kat bilik & menelaah pelajaran. ada yg akan ke library, f0r sure.
aku tak akan study kat library. tak b0le laa. aku lebih suka study kat dlm bilik.
ada yg suka study kat library, but n0t me.
hehe. it depends on pe0ple jgk laa kan ??

kte berjaya p0n smuenye terletak pd kte jgk. kan ??
by the way. enj0y y0ur class f0r this week and study smart f0r this upc0ming study week.
jgn tid0 je ye. hehe. pesanan untk smue & untuk sy sendiri. :)

ni antara test &quiz yg terpaksa aku tempuhi untuk mggu ni.

quiz c0sting ; 11/10/2010
test law and business ; 13/10/2010
quiz acc0unt ; 14/10/2010

after that. enj0y sbb da abes kelas. wish me luck, ya!! :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: