HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, October 8, 2010

malam graduasi brassband 2010..

arini 3/10/2010 ada mlm graduasi k0 brassband. majlis ni berlangsung di Medan Ilmu.
supp0sed event ni buat kat Dewan Professional. tp ada sbb yg tak dpt dielakkan.
s0, terpaksa laa buat kat Medan Ilmu. aku pergi ngn Izzah. Timi anta naik kereta.

dlm pukul 8 lebih da ramai student yg dtg. tp majlis tak start lg. ddk and b0rak b0rak.
smuenye cantik cantik mlm tuu. smart bg yg lelaki. smuenye pakai baju raya.
aku je tak pakai. saje je. hee. :)

tak lama tuu majlis p0n start. VIP bg ucapan and ada pelatih & k0mander yg buat persembahan.
cuaca mlm tuu p0n tak berapa baik sgt. mcm nk hujan je. lg lg musim hujan skrg ni.
hujan p0n mula turun. mula mula tuu okay lg. tak lama tuu makin lebat.
then encik khairul suruh kte0rg smue pergi kat atas pentas. tk0t ape ape jd.

lepas je kte0rg bgn, khemah p0n runtuh and ada 1 khemah ni bergerak dgn sendirinya.
memang kte0rg tak percaya. tp da tgk dgn mata sendiri. it happens!!
memang lebat sgt mlm tuu. s0, tak dpt nk teruskan majlis. cikgu suruh blek.
bas dtg amek student and hantar blek k0lej. aku blek ngn Izzah. Timi amek.

sedih sbb tak dpt nk tgkp gmbr byk byk. tak dpt nk teruskan event ni.
tp nk buat cmne. kte merancang. tp ALLAH SWT yg tentukan smuenye.
maybe ada hikmah di sebalik ape yg terjadi. terima je laa ngn redha.

ape ape p0n. event ni best w'p0n tak dpt nk teruskan sampai abes.
yg penting aku dpt mkn sate. fuhhh. sdap!! :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: