HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, October 11, 2010

happy with myself.. :))

hye. hee. tajuk yg menarik. mesti laa. spe yg tak ske ble die happy kan.
arini da lepas 1 quiz. iaitu quiz c0sting. ssh jgk laa.
tp b0le jgk buat. try jgk w'p0n tak tahu. hehe.

bayangkan 15 minit je nk jwb. haih. c0sting pulak tuu.
memang kelam kabut laa aku jwb td. sedangkan latihan yg sama aku buat p0n.
amek mse 2 jam. ni nk buat 15 minit.
tp sempat jgk buat. ape laa. alasan je lebih.

yg buat aku happy arini ialah. kte0rg baru dpt result test 1 c0sting.
and guess what?? haha. aku LULUS!!
alhamdulillah.. :)
aku ingtkan gagal laa td. slmt lulus. syukur sgt sgt.

ni yg buat aku lg bersemangat nk study c0sting.
and buat aku percaya kat diri aku yg aku b0le dpt A dlm final nti.
AMIN!! sentiasa aku d0akan.
bkn untuk c0sting je. tp untuk smue subjek.

make sure aku dpt 7A ngn p0inter 3.5 ke atas.
d0akan aku ye.
ada lg 2 test and 1 quiz. fight f0r this. yeah. :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: