HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, October 26, 2010



g0od luck, every0ne !! :)

well, smue org tahu yg skrg ni smue student sedang menghadapi final exam.
tak kira laa kat sk0la ke, kt university ke. skrg ni adlh mse untuk final exam.
sme laa ngn aku yg akan mula menjawab exam pd esk ari.
mula ngn paper BEL 311. wish me luck, ya !!

s0, kpd smue, tak kira spe sje yg tgh atau bakal menduduki final exam.
atul wish g0od luck okeh. jwb el0k el0k. jgn lpe sblm jwb tuu, bce d0a.
yg ada gap byk tuu, mcm atul, study smart taw. gne mse tuu ngn sebaiknya.
jgn lpe, ble s0lat, d0a byk byk. kl0 b0le buat laa s0lat hajat.
mintak supaya kte dipermudahkan mse jwb s0alan nti.
INSYAALLAH.

sme sme laa kte berjuang untuk final ni.
ingt, kte blaja bkn untuk lulus exam je, dpt p0inter tggi je.
tp kte blaja ni kerana ALLAH SWT and kte blaja ni untuk mse dpan kte.
okeh ?? g0od luck. :))

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: