HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, October 28, 2010

alhamdulillah..

semalam aku da p0n selamat menjawab s0alan exam bg paper yg pertama iaitu BEL 311.
alhamdulillah, aku b0le jwb. w'p0n s0alan essay agak c0nfuse, bg aku laa.
tak tahu pulak student lain cmne. tp maj0riti ckp yg essay agak c0nfuse.
tp ape ape p0n, aku tetap jgk jwb ngn baik.

mcm biase laa. tiba tiba rasa nant0k pulak. haih.
ni laa akibatnya kl0 mkn sblm g jwb exam. tp ble tak mkn, lapar pulak.
tp aku lg ske mkn sblm g jwb exam. nti b0le keluarkan idea yg bernas. hehe.
tak b0le nk happy lg. ada lg 5 paper yg tak jwb.

tak sbr nk abeskan smue ni. nk blek umah.
rindu sgt sgt. ni laa nasib se0rang perantau. huhu.
tak ape tak ape. msenye akan tiba. dan aku akan bercuti selama 1bln ++..
duduk laa kat ampang tuu puas puas. :)

skrg ni nk g sambung study. ahad ni ada paper CTU. rabu dpan FAR. kna sc0re subjek ni. acc0unt k0t. kl0 tak dpt, haih, bkn budak acc0unt laa jwbnye.
aku akan buat yg terbaik. CTU lg laa. semester ni kna dpt A. kl0 tak, tak tahu laa aku.
subjek agama tuu. hehe.

okeh laa. g0t t0 g0. nk sambung study.
kl0 aku da online ni. memang tak sedar diri. 24 jam p0n b0le.
tp fikirkan yg aku tgh final je ni. kl0 tak mcm mcm aku update bl0g aku ni.
tak sabar nk tggu cuti. sbb aku nk edit bl0g ni, bg jd lg cantik, mcm tuan die.
haha. perah santan laa aku ni.

eh eh, okeh laa. daaa~
salam. :)

Tuesday, October 26, 2010



g0od luck, every0ne !! :)

well, smue org tahu yg skrg ni smue student sedang menghadapi final exam.
tak kira laa kat sk0la ke, kt university ke. skrg ni adlh mse untuk final exam.
sme laa ngn aku yg akan mula menjawab exam pd esk ari.
mula ngn paper BEL 311. wish me luck, ya !!

s0, kpd smue, tak kira spe sje yg tgh atau bakal menduduki final exam.
atul wish g0od luck okeh. jwb el0k el0k. jgn lpe sblm jwb tuu, bce d0a.
yg ada gap byk tuu, mcm atul, study smart taw. gne mse tuu ngn sebaiknya.
jgn lpe, ble s0lat, d0a byk byk. kl0 b0le buat laa s0lat hajat.
mintak supaya kte dipermudahkan mse jwb s0alan nti.
INSYAALLAH.

sme sme laa kte berjuang untuk final ni.
ingt, kte blaja bkn untuk lulus exam je, dpt p0inter tggi je.
tp kte blaja ni kerana ALLAH SWT and kte blaja ni untuk mse dpan kte.
okeh ?? g0od luck. :))



aktiviti di malam hari..

khamis lps, kte0rg decide nk g mkn kt f0od c0urt. skali untk 1 semester.
kte0rg ni memang ssh ckit nk g mkn kt f0od c0urt.
well, smue tahu kl0 mkn je kt situ, byk laa duit akan abes.
aku ngn r0omate aku ni bkn anak org kaya, okeh !!

ari tuu g p0n sbb teringin sgt nk mkn sizzling.
da lama tak mkn. sdap sgt sgt. cuba tgk gaya aku mkn tuu.
haih, x ingat dunia. haha. bak kata r0omate aku laa.
well, kte nk buat ape p0n, kte kna f0cus. trms0k laa bab mkn ni. :)

agak lme di situ sbb tggu hana pnye mknn.
die tak nk mkn sizzling. just aku ngn zumie je yg mkn.
rugi k0 hana tak mkn. tp kte0rg x laa kejam sgt.
kte0rg k0ngsi mknn, okeh.
well, sharing is caring, right ??

selain dari mknn asas, ada lg mknn tmbhn.
seperti fries, and aku da x ingt nama mknn tuu.
yg aku tahu, mkn je. heee.
yg paling penting, minum air bandung special with ice cream di dlmnya.
membangkitkan selera. mkn memang x ingt dunia laa weyh.
haha.

tuu laa 1st and last kte0rg mkn kt f0od c0urt f0r this semester.
tggu semester dpan pulak.
g0t t0 g0 !!

Saturday, October 23, 2010


thanks s0 much!!

just nk wish thanks s0 much t0 adik hanna sbb tlg buatkn curs0r yg sgt c0mel untuk bl0g akak.
thanks sgt sgt. well, akak ni mmg tak pndai nk buat benda benda ni. nk blaja but mmg tak sempat.
maybe cuti ni akak nk blaja buat benda benda ni. hee.

by the way, thanks again sbb sudi luangkan masa adik untuk buat cur0s0r tuu untuk akak.
thanks, ya.

credit t0 y0u ; hanna.

p/s ; kl0 nk tgk bl0g hanna, click here, okay ?? :)
bl0g hanna cantik sgt. i really l0ve it. :))

Friday, October 22, 2010

birthday girl ; mye & atul.. :)
syamira and yanie ; my bel0ved friends.. (:
with my bel0ved classmates..
faiz, buq and azuan ; my classmates..
alaa aji, manjanya ngn thaqif.. hehe. (:
cake yang sgt c0mel ; thanks all.. :)
hey, it's me laa. :)
alaa tiha. manjanya. hehe.
birthday girl ; mye & atul.
j0m, p0t0ng kek. yummy!!
with my classmates ; fatin, ziela and syamira.. :)


suprise party.. :)

hal0ooo. hey, nk tahu tak ?? ari selasa lps, on 19th oct0ber, that day ada kelas ganti CTU 231. kelas abes dalam pukul 12 ++.
lps abes kelas tuu, aku memang tak tahu p0n yg classmates aku nk buaat suprise party.
and i was like, what?? haha. x percaya k0t.

kwn kwn belikan kek and celebrate birthday aku ngn mye.
w'p0n birthday kte0rg da lps, tp b0le je nk sambut lg.
ari tuu mye tak b0le lama, s0, tak byk laa gmbr die. ada org tgh tggu die and die kna blek cpt.
but, it's okay, mye. :)
kte0rg fhm. hehe. well, thanks t0 my classmates.
sbb sudi celebrate birthday aku ngn mye.

thanks s0 much. mcm tak percaya je.
yelaa. mse birthday aku ari tuu, tak ada org p0n yg wish.
ziela ngn fatin je. and i was like, emm, sedihnya.
tp ble k0rg celebrate birthday ni. rse terharu sgt.
thanks sgt sgt. tak tahu nk ckp ape da.

thanks jgk untuk dak lelaki yg dtg.
aji, faiz, buq, azuan, thaqif and qayyim.
yg peliknya, gmbr qayyim tak ada kt sini. haih, s0ri ek qayyim.
thanks sgt sgt. thn dpan celebrate laa lg ye. hehe.

thanks jgk pd cik tiha ngn cik syamira sbb tlg amek gmbr.
cik tiha, thanks sbb upl0ad gmbr kt faceb0ok.
thanks t0 all of u.
i just want all of you t0 kn0w that, i l0ve all of u s0 much.
:)

Thursday, October 21, 2010

part 3-julai-nov 2010..
part 2-dis-apr 2010..
part 1-julai-nov 2009

perubahan saya sebagai seorang perempuan.. :)

well, 3 gmbr ni sama je sbnrnye. sbb org yg sama iaitu aku. hehe.
nk tanye k0rang laa. ada nmpk ape ape perbezaan tak ??
selama aku berada di uitm hampir 1thn setengah ni.
aku dapati byk perubahan yg aku alami.

first, dari segi pakaian. yup, mse part 1 dulu mmg baik sgt.
g kelas pakai baju kurung f0r the wh0le semester. hee. wink wink. ^_^
ms0k je part 2. mencuba perkara baru iaitu g ke kelas memakai baju t-shirt & seluar jeans
haha. tp tak ape kn kl0 nk cuba perkara bru ?? well, kte perlukan perubahan.

sec0nd, dulu aku tgk budak budak p0mpuan ni. mcm mcm alat s0lek yg die0rg ada.
g kelas pakai makeup. aku ?? jgn hrp laa. tak minat k0t nk pakai makeup.
well, natural beauty laa katakan. haha.
lg 1 dulu aku tak pakai pencuci muka p0n. tak tahu laa npe.
aku tgk org lain tuu mcm mcm pencuci muka die0rg ada.

ms0k part 2, ada laa s0rg kwn aku ni bg ckit nasihat.
s0wh aku gunakan pencuci muka. at that time, muka aku p0n tak brape okay sgt laa.
and aku try pakai pencuci muka.
sampai skrg. pencuci ape tuu, biar laa rahsia. :)
and aku dpt resp0nd yg sgt baik.
die0rg ckp muka aku da tak merah mcm dulu.

jerawat aku da kurang and muka aku da okay sgt.
well, alhamdulillah. thanks, putri atas nasihat anda.

third, psl tudung. dulu g kelas pkai tudung biase je.
tp skrg, aku pakai shawl laa, tudung jenis ariani laa.
pelik bt0l laa aku ni. da berani mencuba perkara bru.
perubahan persekitaran k0t yg buat aku berubah cmni. :))

nti tggu laa mse aku part 4 till part 6. tak tahu laa perubahan ape lg. haih.
yg pasti, aku takkan pakai makeup. natural beauty, okay ??
tggu aku nk kahwin nti k0t bru nk makeup.
skrg ni kl0 makeup p0n kl0 ada event penting je.
kl0 tak, jgn harap laa ye.

well, thanks f0r reading. kl0 nk c0mment, silakan. :)

Sunday, October 17, 2010

hadiah dari ziela setelah aku buka pembalutnya.. :)
hadiah dari ziela sblm dibuka.. thanks, dear.. :)
hadiah dari r0omateku, zumie.. thanks !!!


hadiah saya laa.. :)

hehe. ni laa antara hadiah yg aku terima mse birthday aku pd ari rabu yg lepas. thanks pada ziela & zumie. thanks jgk pd hana sbb belanja aku breakfast pg tuu. thanks s0 much. l0ve all of u. :)


p/s ; thanks so much :)

Saturday, October 16, 2010


happy birthday, my dear sis.. :)

16/10/2010 ; arini birthday ay0ng. happy birthday ay0ng. sm0ga panjang umur, murah rezeki & sm0ga berbahagia di samping suami, anak-anak & family tersayang. AMIN !! angah sentiasa d0akan ay0ng. ay0ng p0n sme taw. jgn lpe d0akan angah berjaya. angah nk tlg mama ngn abah. takkan ay0ng s0rg je nk tlg mama ngn abah. sedih pulak. s0rry. emm. psl hadiah, kl0 angah ada duit lebih, nti angah belikan ay0ng hadiah. tp tak b0le laa yg mahal mahal. angah tak keje lg. INSYAALLAH nti angah da keje, angah akan bg hadiah yg paling special untuk ay0ng. bkn ay0ng je. mama, abah, ain, fifi, haikal, and abg fairuz. smue angah bg. hee. ape ape p0n. happy birthday. i l0ve u s0 much. w'p0n angah tak pernah ckp kat depan ay0ng yg angah sygkn ay0ng, tp kt dlm hati angah ni, angah syg sgt sgt kt ay0ng. angah tak ada kakak lain. ay0ng je kakak angah. sbb tuu angah syg sgt sgt kt ay0ng. jge diri taw. nti tak lme lg, angah blek laa. :)

p/s ; angah nanges mse tulis ni. tiba tiba sedih pulak. :(

Friday, October 15, 2010





kelas sudah tamat !! :)

smlm, 14/10/2010, sesi pembelajaran bg student uitm sesi julai-n0v 2010 telah p0n tamat.
alhamdulillah. mggu dpan bermulanya study week. 1mggu k0t. tak tahu nk buat ape dlm bilik.
nampaknya kena menghadap buku laa slme 1mggu ni.

but, f0r the time being, rsenye aku akan menghadap lapt0p dulu.
haha. puaskan diri dulu ngn smue ni. :)
test and quiz, smuenye da abes. alhamdulillah.

and guess what ?? quiz acc0unt smlm, i g0t full mark. 20 over 20.
once again, alhamdulillah. pr0ud of myself. hehe.
pd hal mlm tuu td0 awal and baca mcm tuu je. tp ssblm tuu aku da buat byk latihan, okay.

sbb tuu smlm dpt buat. hepi sgt sgt. aku harap, kl0 b0le, semester ni nk dpt 4 flat.
INSYAALLAH. AMIN !!
tlg laa d0akan aku ye. and untuk dak dak pmpn ACD3AD, i'm g0nna miss all 0f u.
h0pe t0 see u guys next semester. i l0ve all 0f u. :)

Thursday, October 14, 2010




thanks, all !!

h0h0. ramai sgt yg wish birthday aku kat faceb0ok.
terharu sgt. best sgt sgt. smue org wish. ada laa dlm 100++ yg wish.
thanks, every0ne.

sje je tgkp gmbr ni. haha. bukti yg ada org wish birthday kat faceb0ok. hee.
byk lg. tp ni je k0t yg aku amek and letak kat bl0g. byk byk nti p0n nampak aku mcm berlagak pulak.

thanks t0 all yg wish my birthday. :) <3<3<3

p/s ; thn ni thn ke 4 sambut birthday tanpa kekasih hati. emm. tak ada j0d0h lg.

Wednesday, October 13, 2010


it's my birthday !!

hye all. t0day is my birthday. hehe. mcm tak percaya je. skrg ni umur aku da p0n 19 thn.
alhamdulillah. waktu umur mcm ni, aku masih lg sihat & diberi kekuatan untuk meneruskan hd0p sbgai khalifah ALLAH SWT.

aku harap aku panjang umur supaya aku dpt terus beribadat kpd ALLAH SWT.
aku harap aku dimurahkan rezeki supaya rezeki yg aku dpt nti aku dpt berk0ngsi ngn org yg memerlukan.
aku harap aku berjaya dlm hd0p aku supaya aku dpt membalas segala jasa mama & abah.
supaya aku dpt membantu org lain ngn kejayaan aku.
AMIN !!

org pertama yg wish birthday aku, adik aku, ain. thanks, dear !!
aku dpt hadiah dari r0omate aku. tp tak bkak lg. syg k0t nk bkak. hehe. Hana pulak, blanja aku breakfast. hehe. by the way, thanks, b0th of u. i l0ve u.

yg ingt birthday aku p0n aku da rasa bersyukur. thanks all. :)

Monday, October 11, 2010

happy with myself.. :))

hye. hee. tajuk yg menarik. mesti laa. spe yg tak ske ble die happy kan.
arini da lepas 1 quiz. iaitu quiz c0sting. ssh jgk laa.
tp b0le jgk buat. try jgk w'p0n tak tahu. hehe.

bayangkan 15 minit je nk jwb. haih. c0sting pulak tuu.
memang kelam kabut laa aku jwb td. sedangkan latihan yg sama aku buat p0n.
amek mse 2 jam. ni nk buat 15 minit.
tp sempat jgk buat. ape laa. alasan je lebih.

yg buat aku happy arini ialah. kte0rg baru dpt result test 1 c0sting.
and guess what?? haha. aku LULUS!!
alhamdulillah.. :)
aku ingtkan gagal laa td. slmt lulus. syukur sgt sgt.

ni yg buat aku lg bersemangat nk study c0sting.
and buat aku percaya kat diri aku yg aku b0le dpt A dlm final nti.
AMIN!! sentiasa aku d0akan.
bkn untuk c0sting je. tp untuk smue subjek.

make sure aku dpt 7A ngn p0inter 3.5 ke atas.
d0akan aku ye.
ada lg 2 test and 1 quiz. fight f0r this. yeah. :)

Sunday, October 10, 2010

minggu terakhir kuliah.. :)

suka sgt sgt dgn tajuk ni. mggu ni merupakan mggu terakhir kuliah bg student uitm sesi Julai-November 2010.
haha. suka sgt. tp yg tak sukanya apabila kena menghadapi final exam starting on this 27th oct0ber. ohhh. n0. i mggu je lg.

mggu depan study week. s0, ada yg akan blek ke umah. ada yg ddk kat bilik & menelaah pelajaran. ada yg akan ke library, f0r sure.
aku tak akan study kat library. tak b0le laa. aku lebih suka study kat dlm bilik.
ada yg suka study kat library, but n0t me.
hehe. it depends on pe0ple jgk laa kan ??

kte berjaya p0n smuenye terletak pd kte jgk. kan ??
by the way. enj0y y0ur class f0r this week and study smart f0r this upc0ming study week.
jgn tid0 je ye. hehe. pesanan untk smue & untuk sy sendiri. :)

ni antara test &quiz yg terpaksa aku tempuhi untuk mggu ni.

quiz c0sting ; 11/10/2010
test law and business ; 13/10/2010
quiz acc0unt ; 14/10/2010

after that. enj0y sbb da abes kelas. wish me luck, ya!! :)

Saturday, October 9, 2010

dia milikku ; y0vie & nuno.. :)

semula ku tak tahu. kamu juga kan ingin memilikinya.
bukankah ku lebih dulu. bila engkau temanku.
sebaiknya tak menganggu.

dia untukku, bukan untukmu.
dia milikku, bukan milikmu.
pergi laa kamu. jgn kau ganggu.
biarkan aku mendekatinya.

kamu tak akan mungkin mendapatkannya.
karena dia berikan aku petanda cinta.
jgn laa kamu banyak bermimpi. ohhh.

dia untuk aku.

bukankah belum pasti. kamu juga kan jd dgn dirinya.
dia yg menentukan ape yg kan terjadi.
tak usah mengaturku.

dia untukku, bukan untukmu.
dia milikku, bukan milikmu.
lihatlah nanti, lihatlah saja.
biarkan aku mendekatinya.

kamu tak akan mungkin mendapatkannya.
karena dia berikan aku petanda juga.
jgn laa kamu byk bermimpi. ohhh.


ku sarankan engkau mundur saja. ohhhh..

ulang k0rus.....

dia untuk aku. bkn. dia untuk aku.


aku suka sgt lagu ni. lagu ni aku minat sejak tgk crite Cinta Kirana yg sedang disiarkan di Astro Ria. memang best lagu ni. spe laa yg akan jd milik aku ek. haha. tggu & lihat je laa. yg penting org tuu mesti sygkan aku. :) dia milikku. <3<3

6/10/2010 ; happy birthday, ain. haha. da 17thn k0 skrg ni. da besar k0 tahu tak.

sem0ga k0 panjang umur, murah rezeki, berjaya dlm hd0p. ingt thn ni SPM. d0 y0ur best. bg mama ngn abah bangga ngn k0. bg k0 bangga ngn diri k0 sendiri. aku kat sini sentiasa d0akan kejayaan k0. ingt, kte bkn org senang. pelajaran je yg b0leh bantu kte. s0, blaja rajin rajin. okay ?? harap k0 baca laa ape yg aku tulis ni. angah syg ain!! mmuuahhh.. <3<3

p/s ; nanti aku belikan k0 hadiah ye. tggu. :)
aku da berubah??

tajuk ni memang pelik bg aku. aku da berubah?? maybe ya, maybe jgk tak.
ada laa beberapa org kwn aku ckp yg aku da berubah. skrg ni da kurang ckp.
byk diamkan diri. and ada lg laa. aku p0n perasan jgk perubahan aku.
aku sendiri p0n tak tahu npe. skrg aku lebih suka diamkan diri. mls nk ckp byk.

kpd kwn kwn aku yg sedar akan perubahan diri ni. s0ri sgt sgt.
aku tak nk jd cmni sbnrnye. aku sendiri p0n pelik. maybe da tiba msenye aku berubah k0t.

lg 1 perubahan yg aku sedar kt diri aku ni. aku mulai rse yg aku bencikan lelaki.
ntah laa. tiba tiba je rse mcm tuu. tp tak bermakna aku benci lelaki, aku suka perempuan taw.
mustahil je. haih.

dulu aku asyik sibuk je nk mcg ngn lelaki tuu laa. lelaki ni laa.
tp skrg aku rse mcm buang mse je. and kat fikiran aku skrg ni tak ada psl lelaki p0n.
ari tuu amirul mcg aku. then die nk call. aku rse mcm. eh, buat ape nk sibuk sibuk cari aku lg kn.
da 1bln lebih hilangkan diri. then nk muncul blek. tak payah laa k0t.
aku mls nk lyn spe spe. tp ble die call, aku ckp jgk. aku still h0rmat die sbgai kwn aku.

die p0n ada ckp yg aku ni da berubah. yes, i am.
aku berubah p0n sbb lelaki. yup, sbb lelaki. aku benci lelaki. lelaki smue sme.
aku da padamkan perasaan untuk mencintai sese0rang lelaki.
aku tak nk cintakan lelaki. biar laa die dtg dgn sendirinya. aku nk f0kus pd study.
i have my own resp0nsibility. i want t0 make my parents happy and i want t0 make myself pr0ud with what i achieve after this.

aku b0le hid0p tanpa lelaki. aku b0le berjaya tanpa lelaki.
yg paling penting, aku ada family aku, aku ada kwn kwn yg sygkn aku.
tuu lg penting. aku bahagia dgn mereka smue. :)

Friday, October 8, 2010





ni je gmbr yg sempat diambil pd mlm graduasi brassband. s0 s0rry.
malam graduasi brassband 2010..

arini 3/10/2010 ada mlm graduasi k0 brassband. majlis ni berlangsung di Medan Ilmu.
supp0sed event ni buat kat Dewan Professional. tp ada sbb yg tak dpt dielakkan.
s0, terpaksa laa buat kat Medan Ilmu. aku pergi ngn Izzah. Timi anta naik kereta.

dlm pukul 8 lebih da ramai student yg dtg. tp majlis tak start lg. ddk and b0rak b0rak.
smuenye cantik cantik mlm tuu. smart bg yg lelaki. smuenye pakai baju raya.
aku je tak pakai. saje je. hee. :)

tak lama tuu majlis p0n start. VIP bg ucapan and ada pelatih & k0mander yg buat persembahan.
cuaca mlm tuu p0n tak berapa baik sgt. mcm nk hujan je. lg lg musim hujan skrg ni.
hujan p0n mula turun. mula mula tuu okay lg. tak lama tuu makin lebat.
then encik khairul suruh kte0rg smue pergi kat atas pentas. tk0t ape ape jd.

lepas je kte0rg bgn, khemah p0n runtuh and ada 1 khemah ni bergerak dgn sendirinya.
memang kte0rg tak percaya. tp da tgk dgn mata sendiri. it happens!!
memang lebat sgt mlm tuu. s0, tak dpt nk teruskan majlis. cikgu suruh blek.
bas dtg amek student and hantar blek k0lej. aku blek ngn Izzah. Timi amek.

sedih sbb tak dpt nk tgkp gmbr byk byk. tak dpt nk teruskan event ni.
tp nk buat cmne. kte merancang. tp ALLAH SWT yg tentukan smuenye.
maybe ada hikmah di sebalik ape yg terjadi. terima je laa ngn redha.

ape ape p0n. event ni best w'p0n tak dpt nk teruskan sampai abes.
yg penting aku dpt mkn sate. fuhhh. sdap!! :)

final exam oct0ber 2010..

27/10/2010 ; BEL 311 2.15-5.15 pm

31/10/2010 ; CTU 231 9.00-11.00 am

3/11/2010 ; FAR 200 2.15-5.15 pm

6/11/2010 ; LAW 240 2.15-5.15 pm

11/11/2010 ; MGT 215 9.00-11.00 am

14/11/2010 ; MAF 220 9.00-11.00 am

thanks pada siapa yg buat jadual exam ni.. thanks sgt sgt.. firstly, thanks sbb bg banyak mase untuk kami, student acc0unt untuk study and sec0ndly, thanks sbb bg sy blek lmbt.. huhu.. haha..
2/10/2010 ; arini aku tak jd ik0t JPK pergi Asrama Bakti, Machang untuk pr0gram Kayuhan Baiti Jannati..
sedih laa jgk.. ramai seki yg tak dpt j0in.. atas sbb sbb tertentu.. Hana terpilih.. s0.. arini aku kese0rangan dlm bilik.. ape lg..online laa..

nk study, mcm biase laa.. bkak buku jap je.. then bkak lapt0p.. haih.. ape laa nk jd..
emm.. da b0ring sgt.. lepas s0lat.. j0m td0.. :) i like this..

bgn je, tgk tgk Zumie da blek dari camping.. die p0n senyap je.. penat k0t..
tak lama tuu Ziela dtg bilik.. bg tahu kuiz LAW tak jd.. huh.. da byk aku baca.. tp tak ape laa.. kira yg aku study tuu untuk final laa..

law of agency.. senang jgk laa.. maybe sbb aku f0kus dlm kelas k0t..
bt0l laa kata org.. kl0 dlm kelas kita f0kus.. mesti kita b0le faham.. setakat ni aku faham laa..
mcm tajuk sblm ni.. memang aku tak f0kus.. mcm tajuk c0erci0n, undue influence..
kena study blek laa.. arini smue org penat.. smue td0 awal..

aku p0n j0in skali.. pd hal tak penat.. haha.. :)
© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: