HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Nak join?? Klik header di atas :)

Segmen terbaru dari Abang Ben Ashaari.. Jom ramai ramai kita meriahkan Gegar Blog Julai 2011 ni.. Cepat join kepada siapa yang belum join.. :)

Blog ni wujud pada Disember 2009.. Kalau nak tahu bila tarikhnya, selongkar lah blog ni.. Menjadikan Abang Ben Ashaari sebagai idola dalam dunia blogging.. Sangat meminati dunia blogging yang semakin meriah ni.. Seorang yang meminati Akim AF7 dan Shaheizy Sam.. Blog ni blog personal.. Blog ni semakin dikenali sejak join segmen segmen dari blog Abang Ben Ashaari.. Rasanya itu sahaja kot.. Terima kasih.. :)


p/s : Terima kasih semua dan terima kasih Abang Ben Ashaari!

29 comments:

  1. dari blog abg ben...
    jom singgah blog sy...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!
    JOM JOIN BLOGLIST!!

    ReplyDelete
  2. Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

    ReplyDelete
  3. wah! bergegar !bergegar!
    cik gege dtg gegar kat sini..=)

    ReplyDelete
  4. jom gegarrrr

    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  5. cakk cakk!! dtg dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  6. singgah gegar blog ini pulak

    ReplyDelete
  7. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  8. datang gegar sini..((:

    http://aiedasyid.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. kasi gegar blog u plak..hehehe

    http://ayuitukamu.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. ,datang singgah sini dari segmen BA..
    ,jom gegar blog !! =D

    SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

    ReplyDelete
  11. mieya singgah daripada segmen pakcik beng.. Kalau sudi, jemputlah singgah ke blog Mieya pulak :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  12. oshin datang menggegar kat sini !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  14. kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  15. hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    ReplyDelete
  16. comel la header..^_^

    teaqah dtg gegar sini dr segmen BA..^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  17. Gegar gegar gegar gegar gegar.....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  18. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  19. gegar sini n follow...gegar ucu ye

    ReplyDelete
  20. ...hai awak.... selamat pagi ;)

    ReplyDelete
  21. Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

    semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
    semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

    have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

    ReplyDelete
  22. Salam singgah sini dari segmen yang same ... selamat petang tuan rumah (^_^)

    ReplyDelete
  23. datang follow dr blog gegar.. :)
    jom follow jgak untuk semangat sy bblog :) maceh
    >>rizaros.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Sallam Nak kasi gegar blog ni..Banyak nyeew info kat blog ni...saya sudah menjadi pengikut setia anda..

    ReplyDelete
  25. Salam...

    Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    Nice Header...

    -Adios-

    ReplyDelete
  26. sekomm...alhamdulillah...sy dah pun gegarkan blog ni..:)

    http://novel-shima.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: