HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, July 31, 2011

Selamat Berpuasa Semua! :)

Assalamualaikum semua. Harap semuanya berada dalam keadaan sihat lah ye. Sedar tak sedar esok semua umat Islam akan mula berpuasa. Alhamdulillah, bulan Ramadhan, bulan penuh keberkatan datang lagi. Aku bersyukur sangat kerana masih diberi peluang untuk menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang penuh rahmat ni. :)

InsyaAllah, esok semua umat Islam akan mula berpuasa. Atul nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua. Betulkan niat kita berpuasa iaitu kita berpuasa kerana Allah SWT dan bukan kerana terpaksa atau sebab lain. InsyaAllah kalau niat kita betul, semuanya akan berjalan dengan lancar.

Diharapkan bulan Ramadhan kali ni, kita semua dapat tingkatkan amal ibadah kita sebanyak yang mungkin. Insyaallah. Banyakkan solat sunat, membaca al-Quran dan sebagainya. Atul harap atul pun dapat tingkatkan amal ibadah dengan sebanyak mungkin di bulan Ramadhan pada kali ini. InsyaAllah, dengan izinNya. :)


Gambar : Google..

Di kesempatan ini, atul ingin menyusun 10 jari, memohon ampun dan maaf andai diri ini ada tersilap kata, tersalah bahasa atau apa apa sahaja yang menyinggung perasaan anda semua. Harap anda semua dapat maafkan atul sempena bulan yang penuh keberkatan ini. Atul mintak maaf ye ?? :)

SELAMAT BERPUASA!
p/s : Puasa jangan tak puasa! :)

3 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: