HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, July 18, 2011

2 Benda Yang Aku Nak Sekarang Ni..

Assalamualaikum semua. Aku tengah tension ni. Aku tak tahu nak update apa kat blog ni. Pada hal banyak kot idea aku dapat setelah baca blog blogger lain. Tapi entah lah. Tak ada mood. Online dari pagi tadi tapi 1 apa pun aku tak update. Nak study lagi lah aku tak ada mood. Huhu. Ketensionan melanda diri!

Dalam fikiran aku sekarang ni, aku nak 2 benda ni je. First, aku nak makan Mc Donald yang terbaru ni, GCB. Entah siapa lah nak belanja aku kan ?? Aku tak ada budget ni nak beli. :'(



Credit to : Google




Credit to : Google

Second is, aku nak tengok filem Flat 3A ni. Tengok macam best je. Walaupun aku ni penakut, tapi keinginan untuk menonton filem seram ni membuak buak. Nanti da tengok, mula lah takut nak masuk bilik sorang sorang, nak g toilet sorang sorang. Hehe.

So, kepada sesiapa yang baik hati tu, jom lah belanja aku. Nanti aku da kerja, aku belanja balik. Okay tak ?? HAHA. Okay lah. Daa~


p/s : Nak kena cari pakwe cepat cepat ni, kalau boring, bole ajak keluar.. Hehe.. :p

3 comments:

  1. xnk tgok cite seram..
    xnk tgokkkkk~
    tp gcb 2 saye nk jgk.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. haha dua2 akk dah dapat jadi xdpt la nk belanja..;D

    ReplyDelete
  3. hihi jom kita tengok sesame ! ^^

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: