HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, July 15, 2011

Yeay! Dapat Tiket Wayang Free :)

Assalamualaikum semua. Selamat malam. Malam ni atul nak berkongsi cerita gembira dengan korang semua. Alhamdulillah, atul dapat tiket wayang free untuk menonton filem Take Me Home Tonight pada hari Selasa depan di Mid Valley. Atul jealous tengok Ujang dengan Kak Yana asyik dapat tengok wayang free je. Then dapat jumpa artis artis dan blogger blogger yang famous. Jealus I taw! I pun nak jugak! Hehe. :p

Then atul pun try buka account Nuffnang dan tengok kalau kalau ada cerita terbaru ke. Sekali atul tengok ada Nuffnang Premiere Screening - Take Me Home Tonight. Apa yang atul kena buat ialah share cerita yang paling menarik semasa kita di zaman sekolah. Atul pun cerita lah kenangan masa kat sekolah dulu. Dengan harapan boleh menang tiket wayang free.

Pukul 4 petang tadi, check e-mail. Then ada e-mail dari pihak Nuffnang.

Dear Nuffnanger,

You're cordially invited to the Nuffnang Premiere Screening of Take Me Home Tonight on;

Date : 19 July 2011 (Tuesday)
Time : 9.00 pm
Venue : GSC Mid Valley


Perasaan ?? Happy sangat sebab dapat jugak tengok wayang free. Tak sia sia usaha atul mengingat kembali kenangan masa zaman sekolah. Hehe. Thanks pada Nuffnang! Love you so much, Nuffnang! :) 2 tiket wayang free, so, atul akan tengok movie ni dengan adik atul. Nak pergi dengan boyfriend, boyfriend pulak tak ada. So, pergi dengan adik je lah. :)



E-mail dari Nuffnang :)



Ini lah cerita yang bakal ku tonton. Harap cerita ni menarik! :)

Synopsis:
As the summer of 1988 winds down, three friends on the verge of adulthood attend an out-of-control party in celebration of their last night of unbridled youth. Starring Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler and Teresa Palmer, Take Me Home Tonight is a raunchy, romantic and ultimately touching blast from the past set to an awesome soundtrack of timeless rock and hip-hop hits.

Recent MIT grad Matt Franklin (Topher Grace) should be working for a Fortune 500 company and starting his upward climb to full-fledged yuppie-hood. Instead, the directionless 23-year-old confounds family and friends by taking a part-time job behind the counter of Suncoast Video at the Sherman Oaks Galleria.

But Matt’s silent protest against maturity comes to a screeching halt once his unrequited high school crush, Tori Frederking (Teresa Palmer), walks into the store. When she invites him to an epic, end-of-summer party, Matt thinks he finally might have a chance with the girl of his dreams. With his cynical twin sister Wendy (Anna Faris) and best friend Barry (Dan Fogler), Matt embarks on a once-in-a-lifetime evening. From stealing a car to a marriage proposal to an indescribable, no-holds-barred dance-off, these friends share experiences that will change the course of their lives on one unforgettable night in the Go-Go ’80s.

Jom kita tengok trailer movie Take Me Home Tonight :)




p/s : Jom tengok wayang! :)
Da lama tak tengok wayang. =_=

6 comments:

  1. wah,.. sama plak. YY pun dapat tix tueee,... nanti leh kenal2 kan !!!

    jom join GA YY eh.!!!

    ReplyDelete
  2. untunglah camni...salam singgah kenalan...followw..

    ReplyDelete
  3. dah lama tak tengok wayang..
    tunggu anak2 besar nak dating dengan Hb

    ReplyDelete
  4. wah,.sonok2,.aini terlepas laa,.egt kan esok last,.hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: