HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, November 15, 2011

1000 Follower - 11/11/2011

Assalamualaikum semua. :)

Alhamdulillah, pada 11/11/2011 yang lalu, blog atul da mencapai 1000 follower. Thanks pada yang sudi follow blog atul yang tak seberapa ni. Kalau lah 1000 follower ni komen setiap entri atul, lagi best kan ?? Hehe. Tapi yang da follow pun, atul rasa bersyukur sangat. Terima kasih banyak banyak. Terima kasih kerana terus memberi semangat kepada atul dalam dunia blogging ni. :)


Thanks pada Azza Firza kerana sudi follow blog atul dan congrats kerana telah menjadi follower atul yang ke 1000.. Kak atul memang nak bagi hadiah pada follower yang ke 1000, tapi tak tahu lagi hadiah apa. Kalau boleh, kak atul nak Azza send email dekat email kak atul, nama penuh, alamat rumah dan no phone. Send dekat email fariq.atul@gmail .. Tunggu je lah apa yang kak atul nak bagi. Hehe. Thanks, Azza! :)

Till then~

5 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: