HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, November 2, 2011

Debaran Semakin Terasa

Assalamualaikum semua. :D

Alhamdulillah, dapat jugak update blog. Diri ni terasa malas sangat nak update. Tak tahu lah kenapa. Tapi ku gagahkan jugak untuk update blog. Ni pun guna laptop kakak atul update blog sebab laptop atul sedang di format. Rindu sangat kat laptop. Semoga cepat sembuh ye. Hehe. :)


Picture : Google

Okay, kalau semua nak tahu, keputusan final exam bagi student Diploma UiTM akan dikeluarkan pada hari Jumaat ni, iaitu 4 November 2011. Lagi 2 hari, okay! Debarannya semakin terasa. Takut sangat sangat. Tak tahu lah apa result atul untuk semester ni. Setiap semester atul da buat yang terbaik. Walau apa pun keputusan yang bakal diterima, atul harap atul dapat tabahkan hati dan terima dengan redha. Sesungguhnya itu adalah usaha atul dan itu juga lah yang telah tertulis untuk atul. InsyaAllah, sama sama doakan agar atul dan kawan kawan dapat keputusan yang cemerlang. AMIN. :)

So, kepada yang akan dapat keputusan exam pada Jumaat ni, good luck ya. Semoga kalian semua peroleh kejayaan yang cemerlang dan teruskan usaha untuk semester akan datang. :D

Till then~

Enjoy your day with Astro Byond IPTV. Click HERE for more info. :)
Take the quiz to fight with the deadly dengue. Click HERE to take the quiz.


6 comments:

  1. ooiii yeke??
    bdebar gak niee
    walopon bkn rsult sndri hik22

    ReplyDelete
  2. haiii dak uitm...sini dak uitm pun tgh risow tnggu result...hikhikk...gudluck tuk result yek:D

    ReplyDelete
  3. sama-sama kita doakan dapat result yang terbaik! deno pun takot nieh... debbor2...

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: