HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, November 16, 2011

Group Blogger Di Facebook

Assalamualaikum semua. :)

Update lagi malam ni. Kalau boleh, nak update banyak sikit. Al maklum lah, da nak balik UiTM hari Jumaat ni. Lepas ni update pun jarang. Banyak benda nak kena uruskan. Lagi lagi nak buat rayuan kolej. -_-



Okay, hari ni nak share dengan semua, group blogger yang atul join kat Facebook sejak awal tahun ni. Sebelum ni tak pernah pun join. Masa mula mula blogging dulu, mana lah tahu nak ping blog kat group ni lah, group itu lah. Yang tahu, update blog, share dekat wall Facebook atul je. Sekarang ni tak dah. Lepas update, ping kat group itu, group ini. Kadang kadang, naik pening dibuatnya. Sebab banyak sangat. Tapi atul rasa, atul join group kat Facebook ni tak lah banyak kalau nak dibandingkan dengan blogger lain. Tak gitu ?? :)

Gambar di atas tu, adalah senarai group blogger yang atul join. Setakat ni group blogger yang atul join adalah sebanyak 12 group dan yang lain lain tu adalah group yang berkaitan dengan UiTM dan kawan kawan masa sekolah rendah. Hehe. Banyak ke 12 group tu ?? Korang pulak join berapa group blogger kat Facebook ?? Share lah sikit. :)

Kat bawah ni atul senaraikan group blogger yang atul join kat Facebook. Korang join lah mana mana group yang korang tak join lagi. Kalau tak nak, tak apa. Atul just share je dengan korang. :D

  1. Sahabat Blogger
  2. Sembang Blog LM
  3. Kelab Blogger
  4. Geng Blogger Bersatu
  5. Spontaneous Thursday
  6. Komuniti Gila Blog
  7. Ping Ping Ping
  8. Diari Sahabat Blogger
  9. Saya Seorang Blogger
  10. Ex-Tream Blogger
  11. Sahabat Lulu Caldina
  12. Mr and Mrs Bloggie
Banyak ke ?? Takkan ?? Hehe. Okay lah.. Till then~


6 comments:

  1. balik hari jumaat jugak ea?
    nana pun :(

    ReplyDelete
  2. wah banyaknya... deno just join sahabat blogger je... lepas nie nak join kak LM pula lah... thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  3. adeh xlarat dah byk sgt group blogger ni..-.-'

    rs mcm nk leave group pn ade sbb da campur2 da.. adeh..

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: