HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, November 8, 2011

Salam Aidiladha :)

Assalamualaikum semua. :D

Pertama sekali nak minta maaf sebab tak dapat nak update blog beberapa hari ni. Al maklum lah, sibuk nak menyambut Hari Raya Aidiladha. Maaf sangat sangat. Atul online Facebook pun tengok ramai yang tak online. Bukak blog pun adalah beberapa blogger yang update blog. Yelah, masing masing busy dengan keluarga tercinta. :)


Rasanya tak terlambat lagi nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Semoga sambutan kali ni lebih bermakna bersama keluarga tersayang. :D

Kalau makan tu, jangan makan banyak sangat. Nanti tak pasal pasal dapat penyakit. Dan kalau makan tu jangan lupa kat orang lain. Yang balik kampung tu, berhati hati lah di jalan raya. Ingat lah orang yang tersayang. :)

Salam Aidiladha~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: