HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, November 26, 2011

Pertandingan Fotografi 'Tak Nak Merokok'

Assalamualaikum semua. :)

Okay, entri kali ni atul nak share dengan anda semua tentang Pertandingan Fotografi 'Tak Nak Merokok'. So, kepada anda anda yang kreatif di luar sana, apa lagi, jom lah sertai pertandingan ini. Hadiah menarik menanti anda! :)

Okay, kepada sesiapa yang nak menyertai pertandingan ini, anda bole ke SINI untuk mengetahui terma dan syarat serta hadiah hadiah menarik yang bakal dimenangi oleh pemenang pertandingan ini. :)

So, apa lagi, JOM sertai pertandingan ini sekarang! :D

*Blogger Wan Hazel da pun join dan jom ramai ramai undi dia. Klik SINI untuk mengetahui cara cara mengundi blogger Wan Hazel. :)

Jangan lupa klik SINI jugak. :D

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: