HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, August 27, 2011

Baju Sahabat Blogger :)

Assalamualaikum semua. Apa khabar?? Harap semuanya sihat lah ye. Alhamdulillah, atul sihat. Maaf lah jarang update blog sekarang ni. Sebelum nak cuti raya, memang banyak sangat assignment nak kena hantar, test dan quiz yang nak kena selesaikan. Alhamdulillah, semua da selesai. Tapi, lepas cuti ni masih banyak lagi yang menanti. Okay okay, tak nak cerita pasal tu. Sekarang cuti kan?? Nak enjoy cuti ni. Hehe.

Okay, berbalik pada tajuk di atas. Atul ada tempah baju Sahabat Blogger hari tu. Dan pagi tadi baju Sahabat Blogger da pun selamat sampai. Happy sangat! Thanks to Atiqsalleh sebab banyak tolong. :)



Ini lah baju SB. Cantik! Ni saiz M. Selamat lah muat dan selesa. Takut tak muat je. Almaklum lah, badan atul ni kan besar sikit. Hehe. Puas hati sangat. Tadi dah pakai baju ni pergi keluar dengan adik atul. Tapi tak sempat nak ambil gambar. Lain kali lah ye?? :)

Okay lah. Nanti atul nak update pasal berbuka puasa bersama classmate atul pulak. Tunggu next entri ye. :D


RAAR : Raya tahun ni balik Perak. :D

4 comments:

  1. perhh..
    ada t-shirt blogger..
    nak jugak..
    huhu..:)

    ReplyDelete
  2. buat pakai raya pon lawa baju tu..hehe

    ReplyDelete
  3. memang selesa kan atul..akak pun ambik saiz M hari tu sbb peknen kan..hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: