HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, August 19, 2011

Nuffnang Preview Screening : The Smurf

Assalamualaikum.

Ingat lagi tak poster kat bawah ni dalam entri INI? Alhamdulillah, atul dapat 2 tiket wayang percuma untuk menonton filem The Smurf bersama pihak Nuffnang. Thank you so much, Nuffnang! Lepas ni bagi lah tiket free lagi ye. Jangan lupa bagi BE sekali. HAHA. Demand! :D

The Smurfs

Jangan lupa tonton The Smurf, di pawagam 1 September ni! :)




Keratan email sebagai bukti yang atul dapat tiket wayang free. Maaf lah sebab nampak kecil je sebab baru je belajar macam mana nak printscreen. Hehe. :D

Untuk filem ni, bukan atul yang akan pergi tengok sebab 24/8/2011 tu, atul masih lagi di Kelantan. Sedih sangat! Ingat nak ajak seseorang pergi tengok. Seseorang ?? HAHA.. Ajak adik lah.. Tapi bukan rezeki atul kan. So, yang akan pergi adalah adik atul, Nur Ain. Itu pun kalau dia da sihat. Kalau belum sihat, terpaksa lah bagi kat orang lain. Tapi kalau boleh, nak suruh jugak adik atul pergi. Ain, cepat sihat! :)

Sedih memang sedih sebab bukan atul yang pergi tengok. Tapi tak apa lah. Adik atul yang akan datang bagi pihak atul. Apa apa pun, thanks to Nuffnang for the ticket. I really appreciate it. Next time, don't forget! :D


p/s : Kan best kalau Nuffnang dapat postpone tarikh tengok cerita ni. -_-

3 comments:

  1. tahniah,.klu xdpt pergi jgak pass kat aini ea,.hahhahaa

    ReplyDelete
  2. salam ziarah :)
    jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: