HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, October 31, 2011

The Adventures of TinTin - Thank You Churp Churp

Assalamualaikum. :D

Berjumpa lagi untuk hari terakhir di bulan Oktober tahun 2011 ni. Cepat je masa berlalu, tinggal 2 bulan je lagi tahun 2011 bakal meninggalkan kita semua. Apa apa pun, semoga 2 bulan yang mendatang ni lebih bermakna buat kita semua. :D

Memandangkan atul tengah cuti lagi ni, atul memang rajin lah kan bukak Nuffnang dan Churp Churp untuk tengok kot kot boleh dapat tiket wayang free lagi. So, atul pun try lah join setakat yang mampu. Dan alhamdulillah, usaha itu berhasil. :)

Tadi check je email, dapat invitation dari Churp Churp untuk menonton movie The Adventures of TinTin. Yeay! Akhirnya dapat jugak. Kali ni atul takkan lepaskan peluang keemasan ni. Bukan senang okay nak dapat tiket wayang free.


Okay, ni lah movie yang atul akan tonton pada hari Rabu ni dengan pihak Churp Churp. Thank you so much to Churp Churp team for giving me this opportunity. Next time, don't forget to give me another free movie ticket! Hehe. See you there on this coming Wednesday at Mid Valley! :D

-Click HERE for more details on The Adventures of TinTin :)
-Find out who is the next MasterChef Malaysia. Click HERE :)

1 comment:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: