HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA


Klik header di atas untuk join :)

Segmen terbaru daripada abang ben ashaari.. Let's check it out :)

Assalamualaikum semua.. Selamat datang ke blog This Is Me.. Blog ni adalah hak milik 100 % oleh pemiliknya iaitu, Rabiatul Adawiyah Bt Abd Rahim.. Blog ni telah wujud sejak 16 Disember 2009. Kiranya blog ni da pun berusia 1 tahun 6 bulan.. Blog ni adalah blog personal yang mengisahkan kehidupan Cik Atul.. Tapi tak adalah kesemuanya cerita tentang kehidupan beliau.. Entri entri kat blog ni ada juga berkaitan tentang atul join contest, promosi blog blogger lain, join segmen abang ben ashaari dan sebagainya..

Blog ni akan diupdate sekiranya tuan blog tak busy.. Untuk makluman, tuan blog ni masih lagi seorang pelajar dan masa untuk update blog agak terhad.. Kalau waktu cuti, tiap tiap hari blog ni akan diupdate.. Blog ni blog simple je sebab tuan blog suka sangat simple dan tuan blog ni suka sangat polkadot.. Sebab itu template blog ni bercorak polkadot.. Mengikut citarasa tuan blog.. :)

Kepada yang baru je kenal blog This Is Me, selamat datang dan selamat berkenalan.. Kalau rasa nak letak blog ni di bloglist blog anda, amatlah dialu-alukan.. Kalau da letak dalam bloglist blog anda, bagi tahu atul dan atul akan buat perkara yang sama.. Rajin rajinlah singgah ke blog atul dan jangan lupa komen ye.. :)

Itu sahaja.. Terima kasih sudi baca.. ^_^

46 comments:

  1. singgah untuk kenal-kenal sesama blogger...
    happy blogging !~
    [^_^]

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan.. singgahan dari blog abg ben.. done follow u.. :D

    ReplyDelete
  3. salam, singgah kembali.. yeke 1st time?? rsanya tuan empunya blog dh lawat blog sy masa sesi kritik2 blog BA hari tu.. hehe, btw thx sudi singgah blog sy.. :)

    ReplyDelete
  4. singgah dari Blog BA!!.. jom singgah blog pu3 pulak

    http://ainblogger.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. jom singgah cni..blog ni sgt2 cntik

    http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. ha..
    singgah sini lak :)
    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/jom-rancang-kematian.html

    ReplyDelete
  7. shiema singgah dari segmen yang same :) jom singgah belog shiema dan join contest :)

    ReplyDelete
  8. salam ziarah!
    jom la terjah blog inna pula..^^

    ReplyDelete
  9. sampai sini

    erm kite sme2 stdy lg

    ReplyDelete
  10. singgah sini lak ..

    hai Atul ... gembira jumpa awak !

    keep blogging dear ;)

    ReplyDelete
  11. hai singgah sini dari blog abang Ben

    http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  12. sgah membawa tapak kaki di blog anda.. hehe.. nice blog.. follow

    ReplyDelete
  13. halo, atul.. dtg balek sini...nak knal kamo, bley??? Hihihihi

    hepi blogging... :)

    ReplyDelete
  14. salam..datang singgah sini..salam perkenalan..jemput singgah blog anis..:)

    http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  15. waduh². slm prkenalan ya. haha. selamat blogging ye akak. :)

    ReplyDelete
  16. menjengah kesini semula .
    salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  17. eden ke sini ye melawat !!! btw gud luck :)

    ReplyDelete
  18. hye...singgah cnie yew...salam perkenalan...nice blog...happy blogging yew..^_^

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan dari cik ida..

    jemput singgah rumah :)

    http://idafirdausi79.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  21. singgah sini untuk berkenalan dengan blogger2..
    happy blogging (^^,)

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan dr anis :D jum knl2 :D

    http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan dr FH.. jom singgah n follow my blog.. ;) selamat berblogging..

    ReplyDelete
  24. singgah sini..salam blogging..exchange link oke..:)

    ReplyDelete
  25. comel blog ni..

    jom singgah blog Mas..
    http://www.massaari.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualakim...singgah sini melalui segmen abang BA...dah follow awak...selamat berblogging...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html#comments

    ReplyDelete
  27. dtg terjah belog sini....

    jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  28. gd mng sggh sini support kwn2 yehaa!!!nice blog hijauuu...tenang je tau!

    ReplyDelete
  29. dengan penuh lemah-lembut dan sopan-santun. saya terjah blog ni. weee~ salam kenal and happy blogging ya! :)

    ReplyDelete
  30. salam kenal.singgah dr blog BA =)

    ReplyDelete
  31. hai nice blog.. Apis dah kenal blog di sini.. JOm kenal yang disana hehe

    JOM!! nak tukar link??

    http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. salam kenalan :D


    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/top-post-until-12-june-2011.html

    ReplyDelete
  33. salam perkenalan dari mira..

    meh la singgah blog..

    http://myra-aida.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  34. hey!singgah terjah sini :)

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  35. salam kenal..terjah sini tinggalkan jejak..huhu...

    http://zonesaye.blogspot.com/

    p/s:lawa kombinasi wne dlm blog nie..

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: