HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, June 15, 2011

First Time Dapat Hadiah Dari Blog :)


Assalamualaikum dan selamat petang.. :)

Tajuk entri hari ni, 'first time dapat hadiah dari blog'.. Alhamdulillah, rezeki atul.. Untuk pengetahuan semua, atul adalah pemenang Giveaway yang dianjurkan oleh Kak Myzatul Akma pada bulan lepas.. Kalau tak ingat, klik SINI untuk tengok entri yang atul join Giveaway tersebut.. :)

Gambar kat atas tu adalah hadiahnya.. Thank you so much to Kak My for the present.. I LOVE IT SO MUCH.. Thanks sangat sangat sebab pilih atul sebagai pemenang.. First time dapat hadiah sebab join Giveaway kat blog ni.. EXCITED sikit.. Hehe..

Hadiah tu diposkan ke rumah atul.. Baru sampai semalam.. Atul tak dapat tengok hadiah tu sebab sekarang atul kat Kelantan.. So, atul pun suruh kakak atul tangkap gambar tu dan upload kat facebook.. Hehe.. Tak apa kan Kak My?? Tak sabar nak tengok hadiah tu sebenarnya.. Sebab tu suruh akak atul buat macam tu.. :)

Okay lah.. Itu sahaja yang nak dikongsikan pada hari ni.. Thanks kepada Kak My.. Sayang Kak My! :)

Thanks jugak pada anda yang sudi membaca.. Da baca, jangan lupa komen ye.. Hehe.. (:

7 comments:

  1. atq dapat wallet dari vietnam.. hihi

    ReplyDelete
  2. wahh best nye! tahniahhh. bile la kte nk menang GA plak ni huuu

    ReplyDelete
  3. hehe.. malu je.. kain je pun...ngee~

    welkam syg!! akk br je tanak bg kain kaler tu taw sbb mcm cantek je corak n kaler kain tuh hehehehe..;D

    ReplyDelete
  4. mak aihhh..nice blog :) tq sudi singgah blog nuru yee..

    http://nuruashia.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: