HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, June 4, 2011

Terasa Nak Makan Chocolate Cadbury


Picture : Google

Tiba tiba terasa nak makan Chocolate Cadbury.. Sebab apa ?? Sebab aku tengah stress.. Macam macam yang aku tengah fikir sekarang ni.. Lagi lagi esok aku nak balik UiTM da.. Perasaan aku akan berubah secara tiba tiba.. Walaupun da masuk semester ke 5, aku tetap menangis kalau nak berpisah dengan family.. Ni pun mood aku tengah tak okay.. Dari tadi asyik nak marah orang, nak menangis.. Kenapa ni atul ??

Orang kata kalau makan chocolate, fikiran akan tenang.. So, ada sesiapa nak belanja aku makan chocolate Cadbury ?? Atau chocolate lain ?? =_=

Okay lah.. Nak layan Akademi Fantasia jap..


p/s : Teringin nak buat GA pulak.. Asyik join GA blogger lain je.. Ada yang nak sponsor tak GA aku ?? Kalau ada, e-mail kat fariq.atul@gmail.com.. :)

6 comments:

  1. wekekekekke....nak PMS letewwww... :P

    ReplyDelete
  2. sis pun rasa nak telan coklat gak..rasa stress sgt skrg ni

    ReplyDelete
  3. awkk uitm mane? hehe dlu kte uitm s.alam :D

    ReplyDelete
  4. ada gak org cakap makan cekelat boleh hilangkan stress...tp tak tau btol ke tak..haha..

    ReplyDelete
  5. dah lama tk mkn choc ,ikat perut . hahahah

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: