HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, June 26, 2011

Churp Churp Yang Baik Hati :)


Klik SINI untuk mendaftar :)

Entri ni khas untuk Churp Churp sebab Churp Churp ni baik sangat.. Dia selalu bagi banyak iklan untuk blog atul ni.. Dan alhamdulillah earning pun semakin bertambah dari semasa ke semasa.. Thank you so much, Churp Churp.. :) Harap lepas ni, Churp Churp bole lah bagi banyak lagi iklan untuk blog atul ni.. ^_^

Churp Churp dan Nuffnang adalah pendapatan sampingan.. Atul berblog kerana minat.. Dulu tak tahu pun bole pasang iklan kat blog dan dapat duit.. Nak dekat 1 tahun berblog, baru lah pasang iklan.. Niat atul berblog bukan kerana duit semata mata.. Duit lain cerita.. Kalau dapat, alhamdulillah.. Kalau tak, tak apa lah.. Sebab niat utama adalah kerana minat.. Tapi atul bersyukur sebab dengan berblog, adalah sikit duit hasil dari Nuffnang dan Churp Churp ni.. Walaupun tak pernah cashout lagi, tak apa.. Kerana atul dapat kepuasan dengan berblog ni.. Blogger lain mungkin da cashout banyak kali.. Cemburu taw! HAHA.. Tak apa lah.. Rezeki mereka.. Kita cuma ingat apa niat utama kita berblog sebenarnya.. :)

p/s : Thank you Churp Churp dan Nuffnang.. :)
*Kalau boleh cashout duit nanti, nak belikan hadiah untuk mama.. :)

8 comments:

  1. bestnye...kalau rajin..klik la kat nuffnag jieja pulak..xpenah dapat 1 sen pon..huhuh

    ReplyDelete
  2. assalam...yups.churp2 besh...iklan says.my pun besh jugak...cuma kalau pakai nuffnang, tak leh share iklan says dekat blog...tp boleh share dekat facebook n twitter...

    Latest : ►Informasi : WhoCalledMe? Report Nombor Hantu

    ReplyDelete
  3. churp2 bertambah hari2 ... tp x byk sgt! boleh la drp tak ada...Alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. churp2 akk baru bape hinggit isk

    ReplyDelete
  5. kalau ada rezeki, ada la...aku pun x mengharap sgt..ikut la kalau ada kan..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: