HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, June 8, 2011

Terpegun Dengan Blog Ini


Klik gambar untuk ke blog Cik Mira Edora :)

Assalamualaikum semua.. Da beberapa hari tak update blog dek kerana kesibukan di kolej.. Semester baru.. Banyak perkara yang harus diselesaikan.. Dan banyak duit yang harus dikeluarkan.. Hehe.. Duit pinjaman baru je masuk tadi.. Duit tersebut untuk membeli buku.. Bukan untuk pergi shopping ye kawan kawan.. Lupakan pasal itu kerana entri kali ni nak cakap pasal 1 blog yang membuat atul terpegun dek kerana terlalu comel dan entri entri yang menarik.. :)

Kalau nak ke blog beliau, klik je gambar kat atas ni ye kawan kawan.. Blog beliau comel sangat.. Tuan empunya blog lagi comel.. :) Hai Kak Mira Edora! Selamat berkenalan.. Atul minat dengan blog Kak Mira.. Hope Kak Mira teruskan blogging sebab atul sentiasa menanti entri entri Kak Mira.. Good Luck! :)

Blog Kak Mira Edora ni ada buat contest.. Korang semua jemput lah join.. Contest ni sehingga 30 June 2011.. Nak tahu maklumat lebih lanjut, sila ke blog Kak Mira Edora.. Do support her!

Okay lah.. Got to go.. See all of you in my next entry! :)

2 comments:

  1. ngeee blog ni pun sgt shomellll XD

    ReplyDelete
  2. thanks you soo much darling. :) really appreciate it! :) jom join contest yang~

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: