HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, October 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Assalamualaikum semua. :D


Klik gambar untuk join.. :D

Setelah sekian lama tak join segmen dari Abang Ben, so, hari ni nak join memandangkan atul pun free kan sebab da cuti. Jom, teruskan dengan segmen kali ni..

Berikan sebab kenapa rakan blogger patut masuk blog korang ? Apakah keistimewaan blog korang dan beri 1 blog yang senantiasa memberi semangat pada korang untuk terus berblog.

-Kenapa blogger blogger semua kena masuk blog atul ni adalah kerana atul nak berkongsi dengan anda semua tentang kehidupan seharian atul sebagai seorang pelajar. Atul nak share dengan korang semua pengalaman yang atul dapat sepanjang bergelar pelajar dan sebagai seorang blogger. Di samping itu juga, blogger blogger yang masuk blog atul ni lah pemberi semangat kepada atul untuk terus blogging. Kalau korang tak datang blog atul, tak baca blog atul, maybe atul takkan bersemangat untuk terus blogging. Sebab itu lah blogger blogger sekalian, anda perlu masuk blog atul setiap hari. Kerana anda semua adalah pembakar semangat atul dalam dunia blogging. :) Blog atul ni tiada apa yang istimewanya. Blog atul ni adalah blog personal yang sekadar ingin berkongsi kisah hidupnya yang tak seberapa ini. :D

-Blog yang sentiasa memberi semangat kepada atul untuk terus blogging adalah blog Cik Epal. :D

Okay, DONE! So, tunggu apa lagi. Jom lah join. Boleh kita tambah kenalan dalam dunia blog ni. :)

20 comments:

  1. datang dari segmen yg sama...:) follw u..
    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  2. HYE..dtg sini tgok polkadot..meriahh jahh!!
    >.<!! blogging dengan happy yea

    ReplyDelete
  3. salam, nice blog..
    dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

    ReplyDelete
  4. hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

    salam perkenalan!!
    hepy bloging!! ^^,

    ReplyDelete
  5. salam kenal ^^

    header blog ni comels giler! saya suka :D

    ReplyDelete
  6. jadi seorang pelajar memang banyak suka dan duka dia kan..^_^

    AKU CUMA SEORANG BLOGGER

    ReplyDelete
  7. http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    singgah dari segmen yang same :D

    ReplyDelete
  8. shiema singgah dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  9. Salam ukhuwah…Apa khabar hari ini?? Eza datang terjah dari segmen Sifu: Abang Ben..Nak kenal Eza lagi? Welcome to my blog ek..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    p/s: cantekk la blogg!

    ReplyDelete
  10. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: