HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, October 14, 2011

Hadiah Hari Lahir Yang Teristimewa :)

Assalamualaikum semua. :D

Okay, hari ni nak cerita sikit dengan korang semua hadiah istimewa yang atul dapat sempena birthday atul semalam. Hadiah ni merupakan hadiah yang paling istimewa dan hadiah ni lah yang atul tunggu tunggu selama ni. HEHE. Hadiah ni bukan lah hadiah Blackberry yang atul nak selama ni. For me, Nokia C3 is enough. :) Hadiah ni lain sikit dan telah diberi oleh 2 pihak yang sangat baik hati. Kalau korang nak tahu, jom tengok dan baca apa yang ada kat dalam gambar di bawah ni. :D


Email dari Nuffnang :)

Hadiah istimewa yang atul dapat sempena birthday atul pada tahun ni adalah 4 complimentary passes yang telah diberi oleh pihak Nuffnang dan TGV. Wahh, memang best sangat sangat. First time okay dapat tiket wayang free. 4 pulak tu. Terharu sangat. Thank you so much to Nuffnang and TGV. I really appreciate it and I am so happy for that. :D Thank you so much! :D

So, cuti ni boleh lah atul pergi tengok wayang. Da lama tak tengok wayang ni. Memang berbaloi cuti semester kali ni. Ada sesiapa nak teman atul tengok wayang tak ?? Jom lah! Atul tak tahu lagi nak pergi dengan siapa ni. HEHE. :D

So, sekali lagi, thanks pada Nuffnang dan TGV sebab sudi bagi hadiah tiket wayang pada atul. Thanks sangat sangat. Next year, bagi lah lagi ye ?? HEHE. :)

UPDATE :

Ada yang tak dapat baca apa yang ada kat dalam gambar di atas. So, atul da copy apa yang tertulis dalam email yang atul dapat dari pihak Nuffnang di bawah ni :

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 7 November 2011 (Monday). Our office is open from 9am - 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

You are allowed to appoint a representative to collect the passes on your behalf should you not be able to collect the passes yourself. Do make sure to provide your representative with the email address that you used to register with Nuffnang though, as we will need it as verification of identification upon collection of the passes.

Once again, happy birthday and we hope you enjoy yourselves with the complimentary passes! Don't forget to give TGV Cinemas a little shoutout for being so awesome if you decide to blog about this birthday surprise ;)

*Terms and conditions apply.


Okay lah. Till then~

12 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: