HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, October 21, 2011

Blog Pilihan #3

Assalamualaikum semua. :D

Da lama rasanya tak update entri pasal blog pilihan di blog atul ni. So, hari ni atul nak teruskan dengan blog yang menjadi pilihan atul. Tapi sekarang ni atul da ubah sikit di mana 1 entri akan ada 1 blog yang menjadi blog pilihan atul. Sebelum ni, di entri INI dan INI ada 2 blog yang menjadi pilihan atul. Tapi sekarang, nak ubah sikit. Hehe.

Dan mulai hari ni, setiap hari akan ada entri berkaitan dengan blog pilihan. Tunggu lah ye. Mana tahu, blog korang yang akan menjadi pilihan atul. :D


Klik gambar untuk ke blog beliau. :D

Okay, blog pilihan kali ni adalah blog Myravea. Blog ni memang cantik, comel, macam tuan punya blog ni. Warna pink menjadi pilihan dan masuk je blog Myravea ni kita da boleh kenal tuan punya blog sebab header blog ni ada gambar tuan punya blog. Comel je! :)

Blog ni jugak pernah masuk Majalah Remaja keluaran 1 Januari 2011 yang lepas. Wahh, tahniah lah ye. Blog Myravea juga ada pelbagai tips yang dikongsi untuk anda semua. Kalau nak tahu lebih lanjut, jom lah ke blog Myravea. Pasti korang akan datang lagi lepas tu. Hehe. :D

Ucapan untuk tuan punya blog, good luck dalam bidang blogging ni dan good luck jugak dalam apa jua bidang yang diceburi. :D

Okay lah, till then.

6 comments:

  1. Thanks dear..really appreciate it :)

    Happy blogging n good luck dalam bidang ni jugak yek *wink*

    ReplyDelete
  2. esok pilih blog akak pulak ye..:)

    ReplyDelete
  3. Nice blog and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion malaysia online / online shopping blog. have a nice day

    ReplyDelete
  4. wahhh...nak jadi blog pilihan blh?hehehe..juz kidding

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: