HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, October 10, 2011

Final Exam Is Over!

Assalamualaikum semua! :D

Alhamdulillah, dapat jugak update blog setelah 2 hari tak update. Hari Sabtu lepas malas nak update sebab study untuk paper Financial Accounting. Semalam merupakan hari yang paling happy sebab akhirnya tamat jugak final exam untuk semester ke 5 ni. Ini bermakna semester depan adalah semester terakhir aku di UiTM Machang. :)


Credit : Tumblr

Semalam final exam Financial Accounting. Agak susah dan mencabar sangat. Atul memang tak expect langsung keluar soalan macam tu. Memang susah lah. Bagi atul susah dan tak boleh nak jawab sangat. Tanya kawan kawan yang lain, respond mereka tetap sama. Soalan susah dan mencabar! Serious tak puas hati. Soalan semester ni berbeza dengan soalan final exam semester semester lepas. Soalan semester lepas tak adalah susah macam ni. Sakit hati jugak lah. Bila time atul je, soalan mesti susah. Pelik betul. -_-

Walaupun final exam berakhir dengan keadaan yang agak menyedihkan, tapi atul tetap happy sebab final exam da habis. Atul dah berusaha dan sekarang atul perlu bertawakal dan banyakkan berdoa agar pemeriksa yang akan tanda paper final exam atul akan dilembutkan hatinya untuk memberi markah yang banyak kepada atul. InsyaAllah, AMIN.

Yang berlalu, tetap berlalu. Atul cuma berharap keputusan yang bakal keluar 4 November ni adalah keputusan yang lebih baik dari semester lepas. Kawan kawan, doakan kejayaan atul ye ?? :)

Okay lah, memandangkan cuti semester da pun bermula, blog ni akan sentiasa di update selama sebulan lebih ni. InsyaAllah. Rasanya cukup lah setakat itu untuk hari ni. Ohh ye, atul masih kat UiTM sebab esok ada MUET - speaking. Takutnya! Tak prepare apa apa pun lagi. Harap harap esok semuanya berjalan dengan lancar. AMIN. Jumpa esok ye ?? Till then~


p/s : Alhamdulillah, tadi check email, dapat 1 berita gembira dari Nuffnang. Esok atul cerita ye ?? Lagi 1, tadi check account Nuffnang, dapat lagi 2 BE. Alhamdulillah, rezeki. Thanks Nuffnang! :D


3 comments:

  1. mudah2han kite semua dpt result yg bgs2..insya allah...kite same2 berdoa k..

    ReplyDelete
  2. eh2, kita sama semester la... atul amik AC110 jugak kan? deno pun rasa soklan FAR300 tu susah... tak puas ati sgt jawab exam hari tu... deno pun berharap macam atul semoga kita lulus dengan jayanya!

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: