HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, October 15, 2011

BE, Thanks Nuffnang & Advertisers

Assalamualaikum semua. :D

Entri hari ni adalah entri penghargaan dan entri ucapan terima kasih kepada pihak Nuffnang dan advertisers yang sudi bagi BE dan mengiklankan iklan mereka kat blog atul ni. Terima kasih banyak banyak. :D


Dapat BE skali 3, okay. Rezeki. Thanks pada 3 advertisers yang sudi iklankan produk mereka kat blog atul yang tak seberapa ni. Thanks jugak pada Nuffnang! :)


First sekali, thanks pada Samsung Galaxy S II Wave 2 Grapevine. Kalau nampak iklan ni, sudi sudi lah klik ye. HEHE. :)


Thanks pada Standard Chartered Good Life. :)


Dan yang akhir sekali, thanks pada NOKIA N9. :)

Terima kasih yang teramat sangat pada para pengiklan. Thank you so much. Lain kali, sudi sudi kan lah mengiklankan produk anda di blog atul ye. BE yang ada tu, harap harap biar lah lama lagi jadi BE. Jangan tukar jadi ME. HEHE. Rajin rajin lah klik iklan yang ada di blog atul ni ye. Sambil tu, jangan lupa baca dan komen sekali entri yang atul update setiap hari hari. THANKS! :D

Okay lah. Till then~


5 comments:

  1. hye atul!! wah... bertuah atul dapat BE... deno jarang dapat... heee...congrates again dear :)

    ReplyDelete
  2. wahh..tahniah..mcm mne nk dpt mcm atul jgk ye..hehehe

    ReplyDelete
  3. Terbaikk!! Amir je yang tak pernah dapat BE..

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: