HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, October 3, 2011

Bulan 10 Yang Dinanti :)

Assalamualaikum semua. :D

Bersua kembali setelah 3 hari atul tak update blog. Hehe. Apabila mood nak update blog da tak ada, memang malas gila lah kan nak update blog. Online pun cuma online Facebook je. Lagi pun hari Jumaat lepas atul balik Kota Bharu. Opah atul tak sihat dan abah atul balik Kota Bharu untuk tengok opah atul. So, ambil kesempatan lah untuk jumpa abah. Rindu, okay! :)


Okay, bulan 10 adalah bulan yang atul tunggu sangat sangat. Sebabnya :

  • Bulan 10 ni atul da habis final exam iaitu paper tamat pada hari Ahad ni. Lamanya lagi. Student lain da balik da. Atul je tak habis paper lagi. -_-
  • Bulan 10 ni jugak atul akan ambil MUET iaitu pada 11/10/2011 ni. Yang ni lagi 1. Yang pergi buat lambat kenapa. Kalau buat semester lepas kan da selesai 1 kerja. -_-
Itu antara kerja yang atul tak sabar sangat nak selesaikan pada bulan 10 ni. Sekarang ni tengah bersabar lagi. Kalau ikutkan hati, semalam nak ikut abah balik Ampang. Tak nak ambil lagi 2 paper tu. Erkk.. Gila kan aku ni ?? Hehe. :)

Ini pulak antara perkara menarik yang tak sabar atul nak buat :

  • Nak tidur puas puas, nak makan banyak banyak, nak bawak Fifi dengan Haikal pergi jalan jalan, nak update blog banyak banyak. HAHA. Amek kau! :p
  • Nak celebrate birthday atul dengan kakak dan adik atul. Birthday kitaorang semua bulan 10 okay. Adik atul 6/10, atul 13/10 *ingat ye, dan kakak atul, 16/10. Ayong cakap nak celebrate, tapi tak tahu lah kan. Tunggu dan lihat je. :D
Itu sahaja lah yang atul boleh share. Yang paling tak sabarnya, nak habiskan final exam ni. Tinggal 2 paper je lagi, Jumaat dan Ahad. Sabar je lah atul.

Okay lah.. Till then~




1 comment:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: