HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, October 6, 2011

Happy Birthday Adikku !

Assalamualaikum semua. :D

Alhamdulillah, hari ni, 6 Oktober 2011, adalah hari ulang tahun kelahiran adik atul yang ke 18 tahun. Da besar adik aku yang sorang ni. Happy Birthday Ain ! Semoga kau panjang umur, murah rezeki dan berjaya dalam hidup kau. Angah sentisa doakan kejayaan kau. Dan aku sayang sangat sangat kat kau walaupun kita selalu gaduh. :)


Ini lah adik atul, Nur Ain Bt Abd Rahim :)

Adik atul ni sekarang tengah bekerja di syarikat tempat kakak atul bekerja. Katanya nak cari duit dulu baru nak sambung pelajaran. Tak kisah lah Ain, asalkan niat kau nak belajar tu tak pernah pudar. Angah harap niat kau nak sambung belajar tahun depan tercapai. Ingat, kerja tu simpan duit. Jangan nak belanja sakan pulak! Cakap nak simpan duit sambung belajar. Jangan lupa niat tu. :)

Tak sabar rasanya nak balik rumah. InsyaAllah, nak celebrate birthday kami 3 beradik. InsyaAllah kalau ada rezeki. Tak sabar jugak nak balik rumah sebab nak cari gaduh dengan adik aku sorang ni. HAHA. Da lama tak gaduh dengan kau kan. Tunggu aku balik Selasa ni. HEHE.

Sekali lagi aku ucapkan, HAPPY BIRTHDAY! Semoga kau dipanjangkan umur, dipermurahkan rezeki, berjaya dalam hidup, menjadi anak yang solehah kepada mama dan abah dan semoga kau diberikan hidayah untuk pakai tudung. AMIN. *Jangan marah ye. :D

Okay lah, till then~

1 comment:

  1. mgkn post komen nie xde kena mengena ngn entry nie...tp just to say sorry 4 everything..setiap yg berlaku ada hikmahnye..so, dont jugde me by what me done be4 this..maybe He has something to give u and Dia bg u knl i sbg ujian untk kuatkn iman u...so ope u will be what u want...sorry...

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: