HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, October 20, 2011

Aku Ditipu - Bahagian 1

Assalamualaikum semua. :D

Sorry sangat sebab lately ni malas sikit nak update blog. Tak tahu lah kenapa pada hal aku online setiap masa je cuti ni. Idea banyak tapi tak tahu kenapa malas sangat nak menaip. Okay, hari ni aku rajin sikit nak update. Hehe. :)



Picture : Page Shawal AF5

Okay, mesti korang pelik kenapa gambar Shawal AF ni ada dalam entri aku kali ni. Dan apa pulak kaitan dengan tajuk entri aku kali ni ?? Ni aku nak cerita sikit pengalaman aku ditipu melibatkan penyanyi Shawal AF ni. Sebenarnya malas nak cerita tapi aku nak cerita jugak. 1 hari nanti, aku boleh baca balik pengalaman ni. Pengalaman yang aku takkan lupa sampai bila bila.

Ceritanya bermula semasa aku semester 1 kalau aku tak silap lah. Al maklum lah, dah tua. Ada lah 1 hari tu, phone aku diganggu dengan 1 panggilan, kalau aku tak silap, ada seorang lelaki ni bagi tahu yang nama dia Shawal. Then aku tanya lah dia Shawal mana kan sebab seingat aku, aku tak ada kawan nama Shawal. Then, dia cakap dia Shawal AF5. Aku pelik lah kan, dari mana pulak Shawal AF5, boleh dapat nombor aku. Macam mana pulak lah artis boleh kenal aku, tak pernah pernah artis kenal aku. Aku bukan famous pun. Ahakkksss!!!

Then aku tanya lah dia kan dari mana pulak dia boleh dapat nombor aku. Dia cakap dia jumpa nombor aku dekat dalam LRT Ampang. Semakin pelik sebab aku memang jarang sangat lah kan naik LRT and takkan tiba tiba nombor aku boleh ada dalam LRT tu. Tak pelik ke ?? -_-

Aku pulak layan je mamat ni dan percaya yang dia ni Shawal AF5. Mana taknya, suara dia sejibik macam suara Shawal AF5. Semua pasal Shawal dia tahu, aku pun masa tu tak matang lagi, percaya lah bulat bulat yang dia tu Shawal AF5. Kalau call aku, mesti nyanyi. Tapi serious lah, memang suara sejibik macam Shawal AF5. Dia siap hantar gambar Shawal AF5 lagi taw kat aku and aku simpan lagi gambar yang dia bagi kat aku tu.

Hati aku da berbunga bunga da pada mulanya. Siapa tak suka artis nak kawan dengan kita. Walaupun sebenarnya aku still tak percaya 100%, tapi aku percaya jugak sebab dengar suara dia yang persis suara Shawal tu. Dalam hati aku pada masa tu, 'kan best kalau aku jadi makwe Shawal'. Ahakkss! Aku da mula berangan.. :)

Bersambung..

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: