HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, September 14, 2011

Blog Pilihan #1

Assalamualaikum semua. :D

Okay, mulai hari ni, atul akan update entri tentang Blog Pilihan. Blog Pilihan ni adalah blog yang menjadi pilihan atul dan menjadi santapan atul setiap hari. Kiranya, blog yang atul selalu baca SETIAP HARI akan menjadi Blog Pilihan atul. Blog blog yang tersenarai memang blog yang atul akan baca setiap hari. Tak tipu ye. :D

Okay, setiap entri akan ada dua blog yang menjadi pilihan atul. Tapi entri pasal Blog Pilihan ni bukan setiap hari atul update lah ye. Maklum lah, atul da nak final exam dan atul terpaksa hadkan masa untuk mengupdate blog ni. Ni pun curi curi masa taw! :D

Okay, tanpa melengahkan masa lagi, blog pertama yang menjadi pilihan atul adalah, blog Kak Yana, isteri kepada Ujang. :)

Klik gambar untuk ke blog Kak Yana :)

Kenapa blog Kak Yana menjadi pilihan atul ?? Blog Kak Yana ni best sangat. Atul suka baca kisah beliau dengan suami kesayangannya, Ujang. Atul kenal blog Kak Yana pun daripada Ujang. Entri entri kat blog Kak Yana banyak mengisahkan kehidupan seharian beliau. Yang paling menarik bila beliau cerita pasal beliau dan Ujang dapat tiket wayang free, dapat jumpa artis dan sebagainya. Hoho, jealous tahu! :D

Blog Kak Yana pun ada jugak pasal Tazkirah dan Tazkirah akan di update pada setiap hari Jumaat. Atul ni pembaca setia blog Kak Yana. Tapi, atul ni jarang sikit nak tinggalkan komen. Kalau tak silap atul, adalah sekali dua atul komen. Hehe. Kira atul ni silent reader blog Kak Yana lah.

Just nak wish good luck pada Kak Yana. Teruskan blogging dan update kisah kehidupan Kak Yana setiap hari. Interesting! Atul akan terus sokong blog Kak Yana. Jaga kesihatan ya dan jaga baby dalam kandungan tu. :D


Klik untuk ke blog Nisamenaip :)

Blog seterusnya adalah blog Nisamenaip. Siapa lah tak kenal dengan blog Nisamenaip ni. Atul memang suka lah baca blog ni. Suka tengok Nisa yang comel + cantik + cun melecun bak bidadari. Kalau korang nak tahu, Nisa ni sama umur je dengan atul. Mula mula lah kan, atul ingat Nisa ni lagi tua dari atul. Setiap kali komen kat blog beliau, mesti akan ada panggilan Kak Nisa. Sekali tengok kat Facebook, sama umur daa.. HAHA.. *malu..

Blog beliau pun banyak mengisahkan tentang kehidupan seharian beliau. Setiap entri, mesti akan ada gambar beliau yang comel tu. :D Jealous ohh tengok Nisa. Da lah cun, pandai bergaya, kira memang Nisa ni meletop lah! Untung siapa dapat Nisa ni. Ehem ehem. Nak jadi macam Nisa, boleh tak ?? Nisa tolong ajarkan atul makeup, pakai baju cantik cantik, pakai shawl, boleh tak Nisa?? *tolong lah jawab. Hehe. :)

Good luck jugak untuk Nisa. Teruskan blogging and I will always support you. :D

Okay, till then~


p/s : Okay, jom sambung study.. -_-

1 comment:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: