HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, September 13, 2011

Last Day With Our Lecturer - Marketing

Assalamualaikum semua. :D

Korang apa khabar ?? Sihat tak ?? Harap harap sihat sentiasa lah ye. Okay, entri kali ni nak cerita tentang hari terakhir kami, pelajar DIAC1105D bersama dengan pensyarah yang mengajar kami subjek Marketing. 14 minggu bersama dengan Madam Marhaini. Beliau memang pensyarah yang terbaik. Suka sangat dengan cara beliau mengajar. Ni kan subjek membaca, mesti akan rasa boring kalau belajar. Tapi Madam mengajar membuatkan kami tak rasa mengantuk pun dalam kelas. Mata ni segar je. :D

Test 1 dan 2 alhamdulillah, hampir kesemuanya dapat markah yang terbaik. Begitu juga dengan quiz 1 dan quiz 2. Projek dan presentation yang kami buat pun semuanya berjalan dengan lancar. Ni semua hasil bantuan dari Madam. Thanks Madam sebab mengajar kami. Doakan kami berjaya dalam final exam kali ni. Doakan lah kami semua dapat A+ bagi subjek ni. InsyaAllah.

Madam takkan mark paper final exam kami sebab beliau akan cuti bersalin. Pensyarah lain yang akan mark. Harap harap pensyarah tersebut dapat memberikan markah yang terbaik pada kami semua. :)


Pelajar lelaki di kelas kami : Azuan, Aji, Qayyim dan Thaqif :D

Pelajar perempuan : Mahie, Yanie, Syamira, Ziela, Atul, Thah dan Farah :D

Our big family : DIAC1105D

Madam, thank you for everything.. Kami doakan Madam selamat melahirkan dan semoga Madam sihat sihat selalu.. AMIN.. :D


p/s : Esok ada test Costing.. Doakan aku dapat jawab dengan baik ye ?? :D

3 comments:

  1. amirnawawi : Kelas atul memang sikit je. Itu je lah yg tinggal. :D

    ReplyDelete
  2. paper marketing memang kene bnyk membaca pastu tiap minggu ada presentation. huhu. apa2 pun all the best ^^

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: