HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, September 29, 2011

Nak Blogwalking Malam Ni, Jom Tinggalkan Link Anda!

Assalamualaikum semua. :D

Okay, malam ni atul nak mulakan aktiviti blogwalking. Atul nak kenal dengan blogger blogger baru. Yelah, dunia blogging da semakin berkembang. Blogger pun semakin bertambah. Atul pun da lama tak blogwalking dan malam ni free sangat sangat. Exam hari Jumaat dan Ahad depan. Malas lagi nak study. HEHE. :p


Okay, senang je. Korang tinggalkan URL blog korang kat ruangan komen entri ini. Atul akan singgah blog korang, baca blog korang dan atul akan follow blog korang. Yang da tinggalkan link tu, kalau rasa nak follow blog ni, dipersilakan. Kalau tak nak, tak apa. Tiada paksaan sama sekali. Okay ??

Link link yang ada di ruangan komen entri ini atul akan letak di sidebar blog atul ni. Okay tak ?? Hehe. Okay lah. Happy blogging! :D

32 comments:

  1. visit mine : http://nurkahlimahamirulariffin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://fendy1302.blogspot.com/

    salam kenal.....

    ReplyDelete
  3. 931 dtg melawat......same2 berkenalan sesama blogger...

    ReplyDelete
  4. saya datang tampal link sy :)

    http://oyoiedamemiya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mrbaiz datang tinggalkanlink...selamat berkenalan..

    http://mrbaiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. oneniezuka.blogspot.com

    slmt berblogging=)

    ReplyDelete
  7. rosaisa06.blogspot.com :) singgah sni jln2

    ReplyDelete
  8. huhu...dtg singgah sini atul :)
    http://sweetsour93.blogspot.com

    tq atul :)

    ReplyDelete
  9. jom beb.... http://run-awayy2112.blogspot.com ;d/salam kenal...;d

    ReplyDelete
  10. err, kalau sudi singgah sini jugak.. ;)

    http://annurgayaukm.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. salam kenal~

    http://lovelymasha.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. student ek?
    jemput2 meh ke http://saljuhumairah.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. singgah tau! wee :D
    http://aramyasara.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: