HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, September 25, 2011

Nak Tiket Wayang Free Tak ??

Assalamualaikum semua.. :D

Yeah, hari ni update lagi. Exam hari Rabu kan. So, ada masa lagi nak study. Jap lagi sambung study ye atul. :)

Okay, sebenarnya atul nak bagi korang hadiah. Tapi kan korang kena lah tolong atul dulu. Hehe. Bole tak ?? Korang pernah pergi Pra Tonton Filem tak ?? Pernah tak ?? Okay, atul tak pernah pergi dan teringin sangat nak pergi. Tapi kan tak berpeluang langsung nak pergi sebab banyak je halangan yang mendatang.

Tengok blogger lain yang pergi malam pra tonton filem tu kan best je. Da lah dapat tengok wayang free, dapat makan free, jumpa artis lagi tu. Jealous, okay! Nak jugakkkk!!!!

So, sekarang ni pihak MIG tengah bagi peluang kat para bloggers untuk dapatkan tiket wayang free. And kalau atul dapat, atul boleh lah share dengan korang semua. Sebelum nak dapatkan tiket wayang free tu, korang tolong lah atul ye. Cara caranya, mudah je :

  • LIKE fan page DAVID TEO di Facebook
  • LIKE fan page MIG ONLINE di Facebook
  • Then pergi kat post INI dan tinggalkan komen korang seperti ini :


Senang je kan ?? Tolong atul ek ?? Pleaseeee!!!! Thank you so much! :D


p/s : Teringin sangat nak jumpa dengan David Teo! :p

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: