HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, September 18, 2011

Blog Pilihan #2

Assalamualaikum semua. :D

Bertemu kembali pada entri kali ni. Entri kali ni atul akan teruskan dengan entri Blog Pilihan. Jom kita tengok blog siapa pula yang akan menjadi Blog Pilihan atul pada kali ni. :D

Pada yang nak tahu blog siapa yang menjadi pilihan atul sebelum ni, klik SINI. :)

Blog pertama : Blog Apik Pehe.



Klik gambar untuk ke blog beliau. :D

Okay, atul baru je kenal blog ni. Itu pun kenal dari rakan blogger, iaitu Amir Nawawi. Blog Apik Pehe ni sebenarnya blog abang senior kepada Amir Nawawi. Blog beliau memang best dan setiap hari menjadi santapan atul. Apa yang menarik tentang blog beliau, setiap entri mesti ada gambar orang lidi sebagai penarik untuk pembaca membaca blog beliau. Dan ya, atul tertarik! Beliau memang pandai sangat melukis.

Blog Apik Pehe ni banyak cerita tentang kehidupan beliau. Best taw baca tentang kehidupan orang lain ni. Dapat jugak tahu apa yang mereka buat setiap hari. Terbaru, di blog Apik Pehe, dia menceritakan tentang zaman kecil beliau. Dan setiap entri ada sambungannya. Wahh, menarik gitu. Pandai ye beliau buat pembaca setia di blog beliau tertunggu tunggu. :D

Kepada owner blog Apik Pehe, good luck. Teruskan blogging kerana atul minat dengan blog Apik Pehe. :D HEHE. Nanti boleh lah ajar atul lukis orang lidi tu. Atul ni memang failed bab bab melukis. Nak lukis orang lidi tu pun susah bagi atul. HAHA. :D

Blog Kedua : Blog Amir Nawawi

Klik gambar untuk ke blog beliau :)

Blog ni pun baru je atul kenal. Tak lain dan tak bukan, blog Amir Nawawi. Amir ni junior kepada Apik Pehe dan kawan kepada kawan atul, Ziela. Kecik je dunia ni. Atul tahu pasal blog Amir ni dari Facebook Ziela. Atul yang add amir dulu sebab tahu yang Amir ni blogger. Dari situ lah kenal blog Amir dan tiap tiap hari lah blog ni akan ku lawati. HEHE. :D

Blog Amir ni simple dan comel macam tuan dia. Blog Amir ni pun beliau lebih kepada menceritakan tentang kehidupan beliau. Tengok, blog personal jugak yang jadi pilihan atul. :) Amir ni rajin join kontest dari Nuffnang. Banyak lah jugak event Nuffnang yang beliau join.

Selain itu juga, beliau ada jugak bercerita tentang cinta dan perkahwinan. Kalau nak tahu, Amir da ada sijil kursus kahwin. So, kepada mana mana wanita yang single tu, boleh lah kalau nak ngorat si Amir ni. HEHE. Sori Amir. Gurau je. :D


Kepada Amir, good luck taw. Teruskan blogging sebab atul da jadi pembaca setia kat blog Amir. Kalau boleh, update lah tiap tiap hari. Hehe. Itu je lah kot ucapannya. :)

Okay, till then~

1 comment:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: