HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, February 10, 2011

Ada Blogger Tak Kenal Ben Ashaari ??


Tengok tajuk kat atas tuu. Geramnya!!
Ada ke seorang blogger ni, dia tak kenal abang ben ashaari.
Pada hal da lama kot dia bergelar seorang blogger.
Ni nak kena ni.

Nak tahu siapa blogger yang tak kenal abang ben ashaari tuu ??
Klik SINI untuk ke blog beliau.
Ohh, atul da sediakan sekali gambar abang ben ashaari buat tatapan blogger tersebut.

HAHA. Sebenarnya blogger tuu bukan tak kenal abang ben ashaari.
Tapi menurut beliau, setelah dia tengok gambar abang ben ashaari ni, dia kata abang ben nampak lain.
Dia tak percaya yang dalam gambar di atas ni adalah abang ben ashaari.

Agaknya abang ben nampak lain kot dalam gambar ni sampai dia tak cam yang dalam gambar tuu adalah abang ben ashaari.
Syaz, ni memang abang ben ashaari ye.
Lain kali tengok betul betul, okay!

17 comments:

  1. perlu ke kenal ben ashaari tu?hahaha.

    XDD

    ReplyDelete
  2. aku tak kenal pun.. haha... kang nti buat entry khas plak.. hhahaha.. perlu ke kenal.. hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha.blog die rasenye biase2 jer. tak perlu kenal pon tak pe kot.

    XD

    ReplyDelete
  4. hahaha... glemer dan hebat itu berbeda maksudnya... hehe...

    ReplyDelete
  5. terbaik? mungkin citarasa kite berbeza.

    :)

    ReplyDelete
  6. memang x patut betulla x kenal ben tu...famous kot ben tu...sape x kenal...

    jom singgah..newbie je...
    http://ewanrani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. saya baru je start wat blog.. tapi penah gi la blog a.ben.. muka tak cam lagi kot..

    jemput la ke blog simple sy.. kalau sudi :D

    ReplyDelete
  8. Encik MamaT
    aku tak kenal pun.. haha... kang nti buat entry khas plak.
    <<--- HAHA..SETUJU AH. ZIE PUN NK SAY GAK LAH TAK KENAL. KOT² LEH DPT ENTRY UP...WAKAKAKAKAKA

    :P KIDDING!

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: