HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, February 19, 2011

"Header PERCUMA Oleh SyedGraphiX"


Nak header percuma ?? Klik gambar di atas untuk maklumat lebih lanjut :)

Peluang keemasan tak boleh dilepaskan.
Tadi blogwalking, then nampak pulak ada blogger nak bagi header percuma.
Siapa yang tak nak kan ?? Hehe.

Atul pun nak mencuba nasib.
Boleh jugak tukar header lain.
Header atul yang sebelum ni, semuanya direka khas untuk atul oleh adik kesayangan atul, miera.
Cantik kan header atul ??
Thanks to miera. :)

Atul nak header transparent.
Kalau gambar pulak, atul nak gambar kartun, gambar perempuan bertudung.
Tapi sorry sangat sebab atul tak ada gambar kartun tuu.
Ingat nak suruh syed carikan.
Tapi kalau tak boleh, tak apa lah.
Biarkan je header tuu tak ada gambar. Cuma ada tulisan je.

Kalau boleh, kat header tuu nak tulis, THIS IS ME.
Then ada URL blog atul, http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/
Itu sahaja.

Kalau font pula, atul nak font Kristen ITC.
Warna mengikut warna kat blog atul sekarang ni, purple + pink.

Rasanya tuu sahaja.
Tak nak mintak lebih lebih.
Nak yang simple je.
Thanks pada SyedGraphiX.
Thanks so much :)

4 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: