HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, February 19, 2011

Asyik Bloglist Je!

Sejak kebelakangan ni, blogger lain asyik buat bloglist je.
Bagus sangat sangat.
Kira macam membantu antara 1 sama lain.

Kalau korang tengok pun, atul asyik join bloglist blogger lain je kan ??
Well, ni salah 1 cara untuk mempromosikan blog kita.
Sebab tuu, atul suka join bloglist blogger lain.
Nanti kalau atul update blog, diaorang boleh tahu entri terbaru kat blog atul ni.

Atul pun ada rancangan nak buat bloglist blog atul sendiri.
Tapi tak yakin nak buat sebab atul tahu takkan ada sambutan.
Bukan putus asa atau apa, tapi dulu atul da buat.
Tapi penyertaan sikit sangat.
Agak menyedihkan jugak lah.
Sebab tuu, tak nak buat. :(

Agak agak lah, lepas ni kalau atul buat bloglist, ada tak yang nak join ??

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: