HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, February 20, 2011

Rajinnya Saya Dan Kawan Kawan :)

Auww. Comel tak tuan punya blog ni ?? Hehe :)

Rajinnya saya (:

Mek Syamira & Mek Fatihah :p

Buku Financial Accounting. Best study! HAHA.

Dengan kawan baik atul, Mek Ziela (:

Rajinnya kawan atul ni. Ni budak pandai kat kelas atul :)

Mereka sangat rajin menyiapkan kerja. HEHE. :)


Aktiviti atul dan kawan kawan hari ni. Kami ke library untuk menyiapkan kerja accounting.
Lepas habis kelas pukul 10 tadi, sementara nak tunggu kelas pukul 12, pergi lah library.
Nak keluar makan pun, awal sangat.

Atul da siap kerja account ni. Cuma tolong ajarkan kawan kawan atul ni.
Diaorang mintak tolong atul ajar.
Atul pun ajar lah mereka setakat mana yang atul boleh.

Kelas account pukul 12 batal sebab madam ada hal.
Kitaorang pun siapkan kerja.
Aku da mula boring + lapar.
Tapi tak apa lah. Tunggu mereka siapkan kerja.
Then baru pergi makan.

Balik bilik, terus online. Nak basuh baju, air tak ada lagi.
Cepat lah ada air. Susah hidup kalau tak ada air.
Tapi bila ada air, tak tahu nak berjimat pulak.
Urm, manusia lah katakan
Bila dah tak ada, baru kita nak hargai.

Itu lah sedikit cerita tentang kisah atul hari ni.
Nak tidur lah. Mengantuk.
Tata. Jumpa lagi :)

4 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: