HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, February 4, 2011

Saya Gilakan Dia!!


Credit to ; Google

Korang mesti kenal siapakah jejaka handsome di atas ni.
Siapa tak kenal tuh, sila bunuh diri sekarang! HAHA.
Ini adalah bakal suami atul, iaitu Shaheizy Sam.
Smart tak dia ?? Well, bakal suami atul, biasa lah.

Atul minat gila kat dia. Dia memang best sangat sangat.
Lakonan dia memang mantap.
Bagi je lah watak apa pun, dia mampu bawa watak tuu dengan jayanya.
Atul suka tengok Shaheizy Sam berlakon bawa watak komedi.
Filem Ngangkung, memang superb!

Filem Adnan Sempit lagi lah best.
Tengok banyak kali pun tak boring.
Tak cukup tengok filem, tengok Adnan Sempit The Series kat Astro Prima.
Memang best lah cerita tuu.

Kalau lah atul dapat jumpa dengan Shaheizy Sam ni, alangkah bagusnya.
Awak, awak. Awak nak tak jumpa dengan saya ??
Hehe.
Bila lah impian tuu akan menjadi kenyataan. :)


p/s ; Tunggu kad jemputan perkahwinan kami ye ^_^

12 comments:

  1. hehe...btol2 minat nie.

    tggu filem baru dia ek..KONGSI

    "lu langsi lu mati"


    gua minat heliza..dh jmpa hari tuekan puas hati la..hahhaahaha


    tgk nie

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/heliza-jadi-gila.html

    ReplyDelete
  2. atul : awk berkongsi bakal suami yg same ngn sy..aha!

    ReplyDelete
  3. hahahaha..
    saya setia menunggu kad kahwin kamu berdua ye..
    hehehe

    :)

    ReplyDelete
  4. @Ujang9897 Memang minat gila. Suka lah ujang dpt jumpa Heliza. Tak apa, tak apa. Nanti atul pulak nak jumpa ngn Shaheizy Sam :)

    ReplyDelete
  5. ish..ish teringat akak nora masa member akak suke dia..citer paie punya pasallah..berhingus lagi time tu, la ni dah wajib kawen..takyah tunggu, ko je gi minang dik...tak salh kan..tunggu2 kang dia dah bercucu ko dara lagi hehe...

    ReplyDelete
  6. hoho..gile minat nak mati nih dekat si adnan sempit nih..haha..moge dapat jumpe ye :D

    ReplyDelete
  7. @Nora Shahaira Takkan sy nak g ngorat dia pulak. Malu lah! Hehe. Dia pun tak nak kat sy. :)

    ReplyDelete
  8. alamak..kite meminati dan menginginkan orang yg sama la..
    mcm ne ni..huhu

    www.jarijemariemas.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: