HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, February 8, 2011

Saya Da Okay. Tapi..


Assalamualaikum semua.
Selamat petang.
Korang sihat tak ??
Harap semuanya sihat selalu.

Alhamdulillah keadaan atul da semakin okay.
Da tak teringat sangat family kat rumah.
Ingat ingat lah jugak. Sentiasa, tapi kurangkan sikit.
Penat da menangis ni.
Lagi pun family atul mesti lagi suka kalau atul happy kat sini.
Betul tak ??

Sekarang ni tengah fikirkan pasal assignment yang banyak.
Test dengan quiz lagi.
Da mula banyak kerja da.
Wish me luck, ya!! :)

Gambar kat atas tuu sedih sebabnya trafik bagi blog atul ni da turun dengan mendadaknya.
Teruknya trafik atul 2-3 hari ni.
Salah atul jugak sebab tak update blog.
Bukan apa, busy sangat.

Nak blogwalking, update blog, terpaksa atul kurangkan.
Sedih sangat tapi pelajaran lagi pentingkan.
So, terpaksa lah korbankan blog ni sementara.

Kepada yang datang blog atul, terima kasih banyak banyak.
Sorry sangat sebab tak dapat nak jejak korang dalam jangka masa ni.
Banyak kerja harus di selesaikan.
Selalu lah lawat blog atul ye. :)


p/s ; Menaip entri dengan pantas sebab ada program Solat Hajat di UiTM Machang :)

4 comments:

  1. akak doakan mudahan atul akan kuat dan tabah dan mudahan segala urusan pembelajaran atul dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  2. jgn nangis2.. pastikan family menangis gembira di atas kejayaan atul suatu hari nanti.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: