HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, February 18, 2011

"Jom Sertai Bloglist IR @ Blog Lebah"




Assalamualaikum semua.
Alhamdulillah, dapat juga atul update blog lagi.
Lately ni, busy sikit.
Semalam baru selesai program Karnival Dato Onn.
Cerita pasal program tuu, nanti atul cerita, okay ??

Hari ni atul nak join Bloglist IR.
IR nak bubarkan bloglist dan nak buat bloglist baru.
So, atul tak nak lah lepaskan peluang ni.

Nak review pasal blog IR ni.
Blog IR adalah salah satu blog yang atul akan singgah kalau atul online.
Blog IR blog yang simple.
Buka je blog IR, boleh nampak lebah.
Salah satu keunikkan di blog IR yang membolehkan orang yang berkunjung ke blog IR akan sentiasa ingat kat blog IR.

IR selalu update blog.
Entri di blog IR best sangat.
Tips yang diberi sangat berguna.
Atul selalu ikut tips yang IR bagi.

Entri yang senang nak baca sebab tak guna ayat singkatan.
Secara kesimpulannya, blog IR memang best.
Tak rugi kalau spend masa yang lama kat blog IR. :)

Harap blog atul boleh berada di bloglist IR.
Thanks IR :)

12 comments:

  1. yup btol tu.. blog die mmg best.. suke tgk lebah tu terbang.. hehe

    ReplyDelete
  2. Great! Good information to share with others,i like it very much,thanks....

    http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
    http://nascar-2011.blogspot.com
    http://digital-cameras-stores.blogspot.com
    http://computer-desktop.blogspot.com
    http://view-cyber-shot.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blog IR;D

    blog apisv2

    ReplyDelete
  4. singgah dari blog IR..
    salam kenalan yer..^^,

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: