HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, February 19, 2011

"Segmen Bloglist Jom Kejar Tok Esah"


Nak join ?? Klik gambar di atas ni ye :)

Okay, entri kelima untuk hari ni.
Kali ni nak join bloglist Tok Esah pulak.

Maaf lah ye sebab hari ni banyak sangat entri.
Bukan apa, kerja da siap.
Da lama tak update. So, hari ni lepas rindu untuk update blog lah.
Lepas ni da busy!

Okay, nak review sikit pasal blog Tok Esah ni.
Blog Tok ni tak banyak widget.
So, senang sikit nak loading.
Nak baca entri pun best je sebab tak ada banyak widget yang boleh menyakitkan mata.

Kebanyakkan widget adalah widget yang penting je.
Penulisan entri Tok pun okay.
Tiada singkatan dan senang nak baca.
Tok pun rajin juga update blog dan banyak info info terbaru boleh dapat di blog Tok.

Secara kesimpulannya, blog Tok best dan atul puas hati sangat. :)

Okay, itu sahaja.
Harap sangat blog atul boleh berada di bloglist Tok Esah :)
Thanks so much ^_^

p/s ; Cukup untuk hari ini :) Jumpa lagi ^_^

5 comments:

  1. hehhehe, kombang hidung plak!! haha

    maseh atul join!!

    blog atul pun besh!! nantikan pembaharuan dr tok yer

    ReplyDelete
  2. singgah dr IR...salam kenal..
    rajin2 jengah la blog saye k..:)

    http://laydie-dda.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wah, ambe pun kene kejar...hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: