HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, February 12, 2011

Boleh Tak Kalau Saya Nak Dia ?? :)


Credit to ; Google.

Saya da jatuh cinta dengan ini jejaka.
Kenal tak siapa ni ??
Takkan tak kenal kot bakal suami atul. HAHA.
Ni lah artis Malaysia kita, Ashraff Muslim.

Atul da jatuh cinta dengan dia ni.
Lepas tengok cerita Ustaz Amirul kat TV3.
Dia da lah handsome, berlakon jadi ustaz pulak.
Terpikat !!

Ashraff Muslim ni single lagi kan ??
Agak agak okay tak atul dengan dia ??
Sesuai tak ??
Abang Ashraff, atul da jatuh cinta lah dengan abang. :)
Hehe. Tak malu betul lah atul ni.

Gurau je lah. Lagi pun, Ashraff Muslim ni takkan nak kat atul punya.
Atul ni tak sesuai dengan dia.
Atul sekadar minat je kat dia. :)

Tak salahkan kalau kita minat kat seseorang ??

Mana lah tahu dia pun minat kat atul.
Auww, so sweet!!
:)

15 comments:

  1. ish3...hihi.
    Allah bg klebihan kt dia sbb mmliki rupa paras mnarik n kkuatan dlm mndalami ilmu islam..

    dgr2 cter, dia dh jd ustaz skg. Pngamal Prubatan Islam under Darus Syifa'.. slamat bt Ashraff Muslim. smoga brjaya! ^_^

    ReplyDelete
  2. patut menjadi contoh anak muda sekarang.... semua orang boleh berubah jadi lebih baik.... yang penting kemahuan dan usaha... tabikla kat Ashraf

    ReplyDelete
  3. atulll.....
    ziela pom minat kat dye gak..
    kite punyai minat yg same la..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. @Hafriz Mohamad Bagus lah kalau dia da jd ustaz. Sesuai dgn perwatakkannya. :) Semoga dia terus berjaya.

    ReplyDelete
  5. atulll.....
    ziela pom minat kat dye gak..
    kite punyai minat yg same la..huhuhu..

    ReplyDelete
  6. @garfield88_aini Kelebihannya. Semoga dia tak leka dengan nikmat yg dia ada. :)

    ReplyDelete
  7. tak boleh...
    asyraaf muslim hak qaseh haha..

    ReplyDelete
  8. satu fact, asyraff muslim mbr naz, men bsktball same2, nak kenal die lebih rapat?meh blanje naz pizza:P

    ReplyDelete
  9. demmm..!!! hehe..,

    ala jgn caya naz tu, dia org gila..


    ujang phm mcm mana atul rase..cmner juga ujang rase terhadap heliza..hahahahahaha

    ReplyDelete
  10. @Ujang9897 Mana ada naz gila. Urm, tak tahu nk percaya atau tak apa yg naz ckp tuh. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: