HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, November 11, 2010

Contest My Best Friend

salam. haha. mesti smue pelik. arini je da bpe entri aku tulis. sje je.
td aku bl0gwalking. and singgah kt bl0g yg aku f0ll0w with l0ve.
ada c0ntest menarik tentang best friend. s0, aku decide nk j0in. :)
kl0 spe spe nk j0in, sila ke click sini Cik Bulat.

sbnrnye aku ada ramai best friend. tp aku nk cerita tentang best friend aku yg s0rg ni.
namanya Nurul Zulaihana Bt Basir. kte0rg pggl Hana je.
die ni r0omate aku kt UiTM Machang, Kelantan.
asal ?? sama negeri ngn aku. asal dari selang0r. :)

aku da kenal die hampir 1thn setengah. sejak aku mula blaja di kelantan ni.
alhamdulillah, aku dpt r0omate yg 1 negeri ngn aku.
die sme k0s ngn aku. k0s dipl0ma in acc0untancy. cita cita die, die ckp nk jd cikgu.
die se0rg yg baik, pandai. die pndai dlm subjek mengira ni. otak die memang otak mengira lah.
lg 1 die ni se0rg yg gila gila jgk lah.
yg penting, sekepala ngn aku. haha. sbb tuu aku syg die.

die lah tmpt aku luahkan perasaan aku, mslh aku.
mcm mcm lah. kl0 tak ada die, huh, tak tahu lah.
kl0 smue nk tahu, die ni memang minat gila dkat k0rea.
cerita lah, artis lah.
smue psl k0rea, die tahu. yg aku ni pulak, tak minat.

tp kdg kdg, kl0 die pasang lagu k0rea, aku j0in skali nyanyi dan menari.
haha. kant0i pulak. s0, spe spe yg minat k0rea, b0le lah berhubung ngn best friend atul ni.
aku syg sgt sgt kt hana. :)

she is my best friend ever !!


p/s ; okay. cukup setakat ni. enj0y reading it. :))
thanks t0 all. ^_^

4 comments:

  1. hargailah best frens anda..heheh :)

    ReplyDelete
  2. atulll tentang mya xada ka??huhuuh..rinduu atull..rinduu nak usik2 atul..btw good luck...

    ReplyDelete
  3. mya ; hehe. xde gmbr mya lah. rindu mya jgk :)
    thanks. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: