HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, November 7, 2010

ohh, i l0ve camp r0ck. :)


camp r0ck ?? yeah, i really l0ve it. :)
aku tak ingt mse aku tgk camp r0ck pertama tuh, umur aku bpe.
mse tuh tgk kt TV3 sbb crite ni ditayangkan mse cuti sk0la.
tgk kt iklan and menarik perhatian aku untuk tgk.

memang best sgt. and aku suka sgt sgt lagu THIS IS ME nyanyian Demi L0vat0 & J0e J0nas Br0thers.
sbb tuh, nama bl0g aku p0n This Is Me.
lagu ni psl se0rang perempuan yg tk0t untuk tunjukkan diri dia yg sbnrnye.
die tak yakin pd diri die. tp sbnrnye die se0rang yg berbakat.
and finally, die tunjukkan diri die yg sbnrnye kt dunia.

haha. tuh yg aku faham tentang lagu ni.
and aku adlh aku. aku tak tk0t nk tunjukkan kt org tentang aku.
aku tahu, aku ada kelebihan aku sendiri, and smue org p0n ada kelebihan sendiri kan ??
aku akan tunjukkan kt dunia 1 hari nti, spe aku yg sbnrnye.
hehe. mne lah tahu, hasrat aku nk jd acc0untant negara tercapai. AMIN !!
d0akan lah ye.

this is real, this is me,
i'm exactly where i'm supp0sed t0 be n0w,
g0nna let light, shine 0n me,
n0w i've f0und wh0 i am,
there's n0 way t0 h0ld it in,
n0 m0re hiding wh0 i want t0 be,
this is me.

semalam aku tgk crite ni. sje nk lpskn tensi0n lps menjawab LAW.
tgk yg camp r0ck 1. camp r0ck 2 tak ada lg.
kl0 camp r0ck 2 pulak, aku tgk mse cuti raya lps.
crite ni tayang kt Disney Channel.
mcm biase, memang best. and aku ske lagu Intr0ducing Me by Nick J0nas.
and lg 1, aku ske lagu It's On. yeah, s0 fantastic. :)

rasa nk tgk lg. memang best. ske tgk Demi L0vat0 ngn Joe J0nas.
s0 sweet !! haha.
cuti ni aku nk tgk lg. aku memang ske sgt ngn crite ni.
harap harap, ada laa sambungannya lg. :)


p/s ; muka aku ada tak iras ngn Demi L0vat0 ?? haha. peace ! :p

2 comments:

  1. sama2...
    suka cerita ni sgt2..
    expecially lagu intoducing me..
    lalala~

    ReplyDelete
  2. hehe. ske ek ?? bg0s bg0s. :)
    yup, best sgt lagu tuh :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: