HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, November 30, 2010

Family Dinner 27/11/2010.

ni adlh atul, s0rg yg kuat mkn. mkn tak ingt dunia :)
ni mak & ayah mertua kakak atul.
ini tuan punya bl0g. hee. miss rabiatul adawiyah abd rahim. :)
pelik tgk muka abah. terkejut tgk atul tgkp gmbr die. hehe.
my sis and her family.
ini adik atul and di sebelahnya adlh pkwe die. ^_^
menu pd mlm tersebut. tak tahu nama menu. mkn je :)
ini adalah kakak atul, puan sharirawati bt abd rahim ^_^
apabila mereka bertemu. :)
atul dan bakal adik iparnya. hee.


salam smue. slmt ptg. tgh buat ape ptg ptg ni ??
cmne kt tmpt k0rang ?? kt ampang ni hujan td. s0, gelap lah kt sini.
tak b0le nk jln jln kt bwh umah.
ddk lah terperap kt umah ni.

kt atas ni smue gmbr yg diambil mse celebrate birthday abah atul.
sbnarnye byk lg. tp ni je yg mampu untuk di upl0ad.
ay0ng belanja mkn kat Rest0ran Thai yg terletak di Taman Dagang, Ampang.
dkat je ngn umah kte0rg.

tp yg aku peliknya, aku tak mkn byk mlm tuh.
aku tak tahu npe. haih. perut aku ni buat hal.
s0, byk lah mknn yg berlebihan.
kl0 tak, aku lah org yg akan menghabiskan smue mknn tuh.
hehe. tp, disebabkan perut ni pnye psl, aku mkn ckit je.

hampir 2jam kte0rg mkn kt situ.
yg ada pd mlm tuh, mama, abah, ay0ng, ain, ashraf *bf ain,
mak & ayah mertua kakak aku, fifi, haikal, abg fairuz.
mknn byk sgt. aku tak tahu nmenye. aku mkn je lah.
yg pasti, t0m yam mesti ada. fav0urite k0t.

hehe. thanks pd ay0ng sbb belanja kte0rg smue.
sm0ga ay0ng dimurahkan lg rezeki. AMIN !!
and happy belated birthday t0 my daddy. :)


p/s ; thanks all. jgn lupa k0men ye. thanks ^_^

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: