HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, November 11, 2010

Nuffnang ??


Nuffnang ?? hurm, sbnrnya aku still tak fhm lg psl nuffnang ni.
aku baru je j0in. tgk bl0gger lain serve nuffnang, aku p0n buat.
tp tak tahu nuffnang ni untuk ape sbnrnye.

da baca byk kali k0t kt website nuffnang.
tp aku still tak fhm lg.
apa faedah yg aku dpt ?? bt0l ke aku b0le dpt duit ??
tp cmne ?? aku tak fhm !!


p/s ; sesiapa yg fhm tentang ni, tlg explain kt atul, b0le tak ?? :x

2 comments:

  1. join je. nnti pelan2 tgk duit naek. klik sndirk bile dah log out blog pn xpe. hehe!

    ReplyDelete
  2. chentamaya ; ohh. okay. thanks f0r the inf0. ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: