HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, November 11, 2010

mgt ohh mgt !!


salam and slmt ptg. first of all, miss my bl0g s0 much.
rindu sgt sgt. :)

alhamdulillah, td aku da berjaya menjawab final exam untuk paper MGT 215.
iaitu paper business. haha. tj0k untuk entri kali ni ngn gmbr memang ada kaitan sgt sgt.
muka aku mcm kucing tuu lah mse jwb MGT td.
termenung je !! memikirkan jwpn yg l0gik untuk dijawab.

agak susah. yeah, susah !!
part A alhamdulillah, b0le jwb.
ms0k je part B. haih, s0alan ape ni ??
apa yg aku baca kebanyakkannya memang lah tak keluar.

s0, part B, smuenye jwpn yg aku reka sndiri.
eh, tp tak lari dari tj0k taw.
cuma maybe p0int je yg lain.
tp ape yg aku jwb tuu still ada kaitan ngn s0alan tuu ye.

setelah jwb MGT, aku redha je ngn result aku lps ni.
tawakal je. tp dlm mse yg sme, still harapkan result yg the best !
kwn kwn smue, jgn lpe untuk terus d0akan untuk atul ek ??
d0akan untuk atul smpai ble ble taw ??

hehe. tp rasa da lega sgt.
cuma tggl paper c0sting ahad ni, then blek umah.
yg paling tak sbarnye sbb nti mama dtg amek.
rindunya kt die0rg. especially fifi ngn haikal.
mama ckp die0rg da semakin nakal.
haha. biase lah tuu. budak budak. :)


p/s ; okay lah. nti atul update lg. see, ya ?? ^_^


2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: